Ekskluzīvi: Makolijs Kalkins sniedzis pirmo interviju 10 gadu laikā un atklāj, ko dara ar savu dzīvi

Iespējams, Makolijs gatavojas atgriezties:

Cilvēkiem jāatrodas pastāvīgā kustībā, citādi viņi noslīkst. Man nekad nav sagādājusi grūtības atzīšana, ka neko neesmu ieplānojis darīt. Varbūt paņemšu nākamo gadu brīvu.

Es neesmu aktīvs. Ja es zinātu, ko vēlos darīt, visticamāk, ka pats uzrakstītu tam scenāriju.

Izvairīšanās no preses:

Nav tā, ka es vienkārši pagriežu žurnālistiem muguru, es aktīvi viņus nevēlos redzēt. Paparaci meklē iespējas mani nofotografēt, jo neesmu pērkams cilvēks.

Komentējot pagātnes bagātību un slavu:

Tas man ļāva kļūt par cilvēku, kāds esmu šodien un tāds es sev patīku, tur nu gan es neko nemainītu. Tas, ka nav jāstrādā, lai man galdā būtu vakariņas ļauj man izturēties pret katru koncertu tā, it kā tas būtu pēdējais.

Kas dara viņu laimīgu:

Mājas ir tur, kur atrodas mani apavi. Man ārkārtīgi patīk tikties ar cilvēkiem koncertturnejas autobusā, justies lietderīgam, iekraujot un izkraujot aparatūru. Es daru visu, ko varu, izņemot suvenīru pārdošanu. Vienreiz pamēģināju, taču man neizdevās neko pārdot.

Narkotiku lietošana:

Es nelietoju heroīnu sešu tūkstošu vērtībā katru mēnesi, lai arī kas tika ziņots masu mēdijos. Mani visvairāk aizkaitināja tas, ka dzeltenā prese šo lietu pasniedza slēpjoties aiz rūpju un uztraukuma priekškara.

Avots: theguardinan.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment