Emocionālā paziņojumā Merzļikina sieva lūdz fanus dāvāt ģimenei mieru

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Kolumbusas “Blue Jackets” vārtsarga Elvja Merzļikina sieva Aleksandra savā Instagram ievietoja emocionālu tekstu, kurā lūdza fanus likt mierā ģimeni.

 

“Visi, nomierinieties! Vakar dzirdēju jūs sakām: “tev, tavam bērnam un tavam vīram ir jāmirst”, “tu un tavs vīrs esi sūdi”, un tajā pašā laikā, ja viņš labi spēlē, “jūs esiet pārsteidzoši”, “mēs tevi mīlam” , “vai arī varam nofotografēties? Jūs kliedzat mana vienu gadu vecā dēla vārdu un jūsu dēļ viņš vairs nenāk ar mums uz spēlēm, lai ieraudzītu tēti, jo es, godīgi sakot, baidos ņemt viņu līdzi. Labs darbs.

 

Viena lieta, ko es vēlos piebilst, ir tā. Pietiek apsaukāšanās, rādīšana ar pirkstu un cerība, ka notiks sliktas lietas — ar to mēs esam pabeiguši. Atgādinu pagājušā gada traģēdiju [kad negadījuma rezultātā dzīvību zaudēja Matīss Kivlenieks], padomājiet divreiz, pirms kaut ko tādu sakāt. Laukumā notiekošajam ir jāpaliek laukuma robežās.

Jūsu zināšanai, mans vīrs nav garīgi slims. Bet jūs varat turpināt paust savas dusmas, līdz esat to visu vēlējies. Priecīgu Helovīnu, raksta Merzļikina sieva.

LASI VĒL: Es nokļuvu slimnīcā, kur man blakus gulēja kundze gados. Es raudāju, kad sāku runāt ar viņu

Šosezon latviešu vārtsargs piedalījies sešos mačos, atvairot 86,2% metienu un vidēji ielaižot 4,31 ripas.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment