Es atklāju viltīgo noslēpumu: tagad mani zaļie sīpoli aug vienādos lielos ķekaros ar biezu garu spalvu

Ceturtais un vissvarīgākais triks

Stādīšanas materiāla izvēle. Klasiska kļūda: izmantojiet parastos sīpolus, kas tiek pārdoti plauktos, vai izmantojiet tos, kas audzēti dārzā. Tu to vari izdarīt. Bet galu galā jūs varat iegūt nelielu daudzumu zaļas plānas spalvas.

Zvaigžņu eksperti ir nosaukuši zvaigžņu zīmes, kuru dzīve pavasarī krasi mainīsies uz labo pusi

Lai iegūtu lielu daudzumu zaļumu, jums vajadzētu izmantot vairāku pumpuru sīpolus. Savā kodolā tas ir parasts sīpols. Bet ir neliela īpatnība: šādam lokam nav viens augšanas punkts, bet vairāki. Sīpolā var būt līdz astoņiem rudimentiem. To var redzēt tikai griezumā. Tie. būs tieši tik spalvu, cik rudimentu spuldzē.

Ja sīpolam ir tikai viens augšanas punkts, tad neatkarīgi no tā, kurā jūs to iestādīsit, neatkarīgi no tā, kā jūs to kopjat, viens sīpols joprojām izaugs. Šāds sīpols zupā noderēs vairāk nekā uz palodzes vai pat dārza dobē. Tāpēc, lai stādītu sīpolus uz spalvas, jāstāda daudzpunktu šķirnes. Precīzs proporciju skaits ir atkarīgs no mātes spuldzes. Tāpēc jūs varat atrast dažādas iespējas.

Lasi vēl: Zvaigžņu eksperti ir nosaukuši zvaigžņu zīmes, kuru dzīve pavasarī krasi mainīsies uz labo pusi

Lasi vēl: Kāpēc kaķi pēkšņi mēdz ignorēt pakaišu kastīti – ekspertes atbilde daudzus pārsteigs

Daudzgruntētu šķirņu spalvas ir biezas, bagātīgi zaļā krāsā un blīvas. Un veido kārtīgus ķekarus. Un sagriezt šādu sīpolu būs viegli un ērti.

Atsevišķi ir vērts atzīmēt, ka, audzējot sīpollokus mājās, nav nepieciešama ne apstrāde, ne īpašs mēslojums! Pietiek ar vienkāršāko aprūpi: laistīšanu ar siltu ūdeni un pietiekamu gaismas un siltuma daudzumu.

Kā redzat, sīpolu audzēšana mājās vai dārzā nav tik grūts jautājums. Un rezultātā jūs varat iegūt zaļumu ražu, kas nav sliktāka nekā veikalā. Jā, ir zināmas grūtības (piemēram, ar temperatūras apstākļiem) un īpašas šķirnes iegādi, taču tās var viegli atrisināt, ja ir vēlme iegūt galīgo ražu. Es novēlu jums visiem labu ražu!

Arī interesanti: 6 biežāk pieļautās kļūdas, gatavojot ēdienu, kuras pieļauj 90 procenti cilvēku

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment