Es sāku sasaldēt sieru: Nobela prēmijas cienīga ideja, un pastāstīšu kāpēc tā

Mūsdienās siera cena ir sasniegusi solīdu līmeni, tāpēc izmest pat nelielu gabaliņu, kas palicis pāri, šķiet izšķiešana.

Taču, kā zināms, siers ir piena produkts, kas ātri bojājas. Ja jūs to laikus neapēdīsiet, tas sapelēs un tik un tā nonāks atkritumu tvertnē.

Tomēr es esmu atradusi veidu, kā pagarināt siera “mūžu”.

Pirmais veids

Ja ledusskapī ir siera gabals, kuru tuvākajā laikā neviens neplāno ēst, vienkārši pārceliet to no ledusskapja uz saldētavu.

Saldēti piena produkti, tostarp siers, saglabā gan garšas īpašības, gan labvēlīgo ietekmi uz veselību.

Šādā veidā jūs varat ievērojami pagarināt siera derīguma termiņu.

Pēc atkausēšanas siers būs piemērots griešanai uz siera plates (saldētu sieru ir daudz vieglāk sagriezt) vai pievienošanai dažādiem ēdieniem.

Otra metode

Labāk sieru uzreiz sarīvēt, iepildīt maisiņā un sasaldēt jau šādā veidā.

Lasi arī: Vecmāmiņa iemācīja sajaukt griķus un olas. Kad tev nav naudas un līdz algas dienai ir tāls ceļš

Man šī iespēja patīk vairāk nekā pirmā.

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment