“Es Tev atriebšos!” Smieklīga suņa reakcija, kad saimnieks viņu piemuļķo

Jasmīna ļoti mīl savu suņuku, bet viņa nespēja pretoties šī joka izstrādāšanai, jo rezultāts ir fantastisks!

Sākotnēji haskija acis ir ieplestas patīkamā satraukumā, jo tiek gaidīts debešķīgais bumbas metiens, bet tad viņa acis iepletās vēl vairāk, jo viņš saprata, ka bumbiņa ne pavisam nelido viņa virzienā.

Tik ļoti labi var redzēt, kā palēnām šī apjausma iesēžas viņa prātā un viņš saprot, ko tas nozīmē, veltot saimniecei naida pilnu skatienu.

husky2

Šī foto kolāža ir kļuvusi par Twitter hitu. Cilvēki ir sajūsmā par suņa pausto neapmierinātibu par savu saimnieci. Pati Jasmīna stāsta, ka suņuks viņai ir veltījis šāda tipa skatienus jau kopš kucēna gadiem.

Viņa stāsta, ka suņuks bija viņas galvenais palīgs un ārstniecības metode, kad viņa cīnījās ar depresiju. “Es viņu iegādājos īsi pēc tam, kad man tika diagnosticēta depresija un kopš tā brīža viņš ļauj man saskatīt dzīves skaistumu un paceļ manu noskaņojumu, kad pati vairs to nespēju, ” par savām attiecībām stāsta Jasmīna.

Avots: mirror.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">vika</cite>

    Suni vienmer ir cilveka labakai draugs un labakai paligs.suni spej izdarit to ko mes cilveki pasi pat nevaram aptvert.labs sargs,labs draugs.un uzticams

Leave a Comment