Es to vienkārši izleju uz nezālēm, un tās nekavējoties izžūst. Es jums parādīšu triku, kā nezāles ātri un uz visiem laikiem iznīdēt!

Izkaisiet līdzekli uz zāles. Varat arī vienkārši izliet līdzekli uz zāles. Protams, rezultātu uzreiz nepamanīsiet. Jums ir jānogaida 24 stundas. Pēc šī laika jūs pamanīsiet, ka zāle ir sākusi nokalst.

Jūs varat pagaidīt, līdz tā pilnībā izžūs, vai arī varat sākt to izravēt, tas būs ļoti viegli izdarāms. Un tad kādu laiku šajā vietā nezāles neaugs.

Lasi arī: Valriekstu čaumalas noderēs dārzā un lauku mājā. Kā to izmanto pieredzējuši dārznieki?

Atšķirībā no veikalu herbicīdiem, kas iznīcina ne tikai nezāles, bet arī kaitē kultūraugiem, šis produkts ir drošs augsnei. Vēlos arī atzīmēt, ka mans līdzeklis ir lēts, jo tā pamatā ir sastāvdaļas, kas ir pieejamas katrā mājā.

 

Lai efektīvi iztīrītu nezāles no bruģa, var izmantot dažādas metodes un rīkus. Šeit ir daži ieteikumi:

Manuālā izņemšana: Izmantojiet dārza cimdus un knaibles, lai izvilktu nezāles kopā ar saknēm. Šo metodi var izmantot, ja nav daudz nezāļu un tās nav pārāk dziļi iesakņojušās.

Aprīļa pēdējās dienās laime un nauda nokritīs no zilām debesīm: nosauktas 4 Zvaigžņu zīmes, ar kurām tas notiks

Nezāļu izņemšanas rīki: Ir pieejami speciāli rīki, piemēram, nezāļu iznīcinātāji, kas palīdz izvilkt nezāles no grunts. Daži no tiem ir aprīkoti ar īpašām asām plāksnēm vai āķiem, kas paredzēti nezāļu izvilšanai no plaisām bruģī.

Lasi vēl: Karaliskie kartupeļu salāti, kas iekaros ikviena vīrieša sirdi. Dāmas, palutiniet savus mīļotos ar šo gardumu – viņi būs sajūsmā!

Ķīmiskie līdzekļi: Ja manuālā izņemšana nav efektīva vai nepraktiska lielākām platībām, var izmantot ķīmiskos līdzekļus nezāļu iznīcināšanai.

Ir pieejami herbicīdi, kas paredzēti nezāļu novēršanai uz bruģa vai citās cietās virsmās. Tomēr ir jābūt uzmanīgiem, lai nebojātu apkārtējo augu vai dzīvnieku dzīves vidi, un jāievēro ražotāja norādījumi un drošības pasākumi.

Regulāra uzturēšana: Regulāra tīrīšana un uzturēšana var palīdzēt novērst nezāļu izplatīšanos uz bruģa virsmas. Regulāri saslimušas lapas, zāli un citu organisku materiālu noņemšana var novērst nezāļu audzēšanu.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment