Es vairs nemokos ar odu un knišļu kodumiem: zvejnieki ieteica lielisku tautas līdzekli

Ja nav aizsarglīdzekļa, varat izmantot tautas līdzekļus, kuru pamatā ir augu izcelsmes sastāvdaļas.

Daži no tiem var īslaicīgi atvieglot kukaiņu kodumus. Viens no efektīvākajiem veidiem, kā aizsargāties pret knišļu kodumiem, ir biškrēsliņu ziedu izmantošana.

Biškrēsliņi ir dzeltenziedu augs, kas bieži sastopams atklātās vietās. Ir nepieciešams sasmalcināt smaržīgās ziedkopas un berzēt to sulu pār ādu.


Ir arī citi augi, kuriem nepieciešama pirmapstrāde. Piemēram, no kviešu stiebrzāles, kas bieži aug pļavās, var izveidot novārījumu.

Jums ir nepieciešams savākt lielu daudzumu kviešu zāles un vārīt to 20 minūtes. Pēc tam atdzesēto novārījumu var uzklāt uz ādas, lai pasargātu sevi no kukaiņiem.

Vēl viena iespēja ir izmantot plūškoka augļus un zarus. Tomēr jābūt uzmanīgiem, jo ​​plūškoks ir indīgs augs, un novārījumu kategoriski nav ieteicams nogaršot.

Lasi arī: Šīs mājas platība ir tikai 30 kvadrātmetri. Bet tās iekšiene ir sajūsminoša!

Vēl viens efektīvs augs ir krustnagliņas. Ja jums ir šī garšviela, varat no tās pagatavot novārījumu, kas palīdzēs atvairīt kukaiņus. Makšķernieku skatījuma anīss ir visefektīvākais risinājums. Vienkārši uzklājiet nedaudz anīsa eļļas uz atklātas ādas.

Varat arī izmantot vaniļu, kas arī atbaida odus un knišļus. Ja jums ir vaniļas cukurs vai sausais vanilīns, atšķaidiet to siltā ūdenī un uzklājiet uz ādas.

Odi ir ļoti kaitinoši, jo tie var radīt fizisku diskomfortu un kaitējumu cilvēka veselībai. Odi ir bišu līdzīgi insekti, kas var būt ļoti kaitinoši, kad tie skrien un lido ap cilvēka galvu, seju un ķermeni.

Viena no lielākajām odu problēmām ir tā, ka tie var būt kaitīgi cilvēka veselībai. Odi bieži nes hroniskas slimības, piemēram, malāriju un daudzas citas slimības, kas var ietekmēt cilvēka imūnsistēmu un sabojāt veselību. Odi var arī uzbrukt un kārot cilvēka ādu, kas var radīt niezi, izsitumus un sašutumu. Daži odi arī ievada toksiskas vielas cilvēka ādā, kas var izraisīt ļoti nepatīkamus simptomus, piemēram, sāpes un pietūkumu.

Lai novērstu odu kaitējumu un izvairītos no nepatīkamām blakusparādībām, ieteicams ievērot dažus preventīvus pasākumus, piemēram, izmantot insektu atvieglošanas līdzekļus, valkāt galvassegu un aizsargļēcienu, turēt tīrību savā apkārtnē un citus pasākumus, lai izvairītos no odu uzmākšanās. Ja jums ir nepatīkami simptomi no odu kārtības, konsultējieties ar medicīnas speciālistu, lai saņemtu piemērotu ārstēšanu un palīdzību.

Tāpēc, ja jums nav pa rokai repelenta, nekrītiet izmisumā. Lai īslaicīgi pasargātu sevi no kaitinošiem kukaiņiem, varat izmantot augu izcelsmes tautas līdzekļus.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment