“Es vienai nogriezu galvu. Man ir ļoti žēl” – beidzot atzīstas vainīgais; vairākiem no viņiem tagad piespriests nāves sods

“Es vienai nogriezu galvu… Man ir ļoti žēl”, tiesā esot atzinies bijušais ielas tirgotājs un viens no galvenajiem apsūdzētajiem Abdesamads Ejods (Abdessamad Ejjoud). Vienlaikus viņš atzinis, ka otru tūristi nogalinājis cits vīrietis no apsūdzēto grupas – Junes Kvazijads (Younes Ouaziyad).

Mēs mīlējām ISIS un katru dienu lūdzām Dievu,” viņš esot teicis. Lai arī vīrieši video zvērējuši uzticību ISIS, izmeklētāji uzskata, ka viņi ir “vientuļie vilki”, un nav tieši saistīti ar šo teroristisko organizāciju.

Lasi arī: Ja nebūtu šo trīs aizmirsto varoņu Černobiļas katastrofā, Latvija, kopā ar pusi Eiropas, būtu iznīcināta

Izmeklētāji noskaidrojuši, ka 12. decembrī devušies uz tūristu iecienīto kalnu reģionu ar mērķi nogalināt rietumu tūristus. Tomēr tad viņi secinājuši, ka vairums tūristu ir gidu un vietējo iedzīvotāju pavadībā. Tomēr pēc laika viņi atraduši abas skandināvu meitenes.

Savas teltis vīrieši uztaisījuši vien 30 metrus no meiteņu teltīm. Noskaidrots, ka meitenes ļoti ilgi lūgušas žēlastību, bet lūgumi tikuši ignorēti.

Pēc nozieguma izdarīšanas viņi steigā savas teltis esot pametuši un tieši tur izmeklētāji atraduši kādu personu apliecinošu dokumentu, ar kura palīdzību vainīgie ātri tika atrasti.

 

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment