Es vienmēr kečupu gatavoju mājās pati. Labāks nekā veikalā nopērkamais, pateicoties slepenajai sastāvdaļai – āboliem!

Es vienmēr pati gatavoju mājās gatavotu kečupu, un rezultāts ir pārāks par veikalā pirktajiem analogiem.

Pēc daudzu recepšu izmēģināšanas es atradu šo, vispilnīgāko! Es ar prieku dalos tajā ar jums!

Sastāvdaļas:

  • 3 kg tomātu
  • 0,5 kg ābolu
  • 0,25 kilogrami sīpolu
  • 50 grami ābolu etiķa
  • 1,5 ēdamkarotes sāls
  • 1,5 glāze cukura
  • Melnie un sarkanie pipari (pēc garšas)
  • Ķiploki (pēc garšas)

Pagatavošanas recepte:

Vispirms tomātiem un āboliem noņemiet mizas.

Tos sagriež nelielos gabaliņos un kopā ar sīpoliem vāra, līdz sīpoli kļūst mīksti.

Lasi vēl: Efektīva metode no pieredzējuša eksperta. Bērnu histērijas apturēšana ar vienu jautājumu

Tad ar blenderi sajauciet maisījumu līdz vēlamajai konsistencei un vāriet to apmēram stundu, lai iegūtu vajadzīgo biezumu.

Gatavošanas beigās pievieno sāli un cukuru, nepārtraukti maisot, lai nepieliptu.

Pēc garšas pievieno maltus melnos un sarkanos piparus un ābolu etiķi.

Noņemiet no karstuma un kečupu nekavējoties pārlejiet burkās, pēc tam tās satiniet.

Labu apetīti!

Tagad jūs varat izbaudīt mājās gatavota kečupa garšu, kas ir daudz labāka par pirktajām versijām.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment