Evelīna Hromčenko atklāj un uzskaita “lētas” sievietes pazīmes. Grūti iebilst!

 

Ir nekoptas sievietes, bet ir arī ekstravagantas, elegantas un modernas sievietes. Un pie visa tā, ir arī vēl “lētas” sievietes. Tieši par viņām mēs parunāsim šodien. Lēts stils nebūt nenozīmē naudas līdzekļu trūkumu vai dažādu slavenu zīmolu iztrūkumu tavā skapī. Drīzāk tas saistīts ar izteiktu pārspīlēšanu attiecībā uz savu ārējo izskatu.

Par šādām sievietēm bieži vien runā modes eksperte Evelīna Hromčenko, kura mums māca skaisti izskatīties ne tikai priekš sevis, bet arī priekš apkārtējiem.

Viņa bieži ir likusi skaidri saprast, kāds sievietes tēls tiek uzskatīts par “lētu”. Dārgakmeņu imitācijas pārpilnība, dzīvnieku apdrukas, ieplēsti džinsi, izaicinošs meikaps, liels aksesuāru daudzums un pat kliedzošs nagu dizains – tas viss tikai sabojā patieso sievišķo skaistumu un pārvērš viņu par Jaungada eglīti. Bet līdzās jau iepriekš minētajam ir vēl arī citas pazīmes. Mēs nolēmām tevi iepazīstināt ar modes ekspertes viedokli par to, kas tad ir acīmredzamas “lētas” sievietes pazīmes.

 

Atkarība no brendiem

Ir viena kategorija sieviešu, kurām nav tik svarīgs konkrētās lietas izskats, cik uzraksts uz birkas. Pat ja tā būs lieta no tālā 2004. gada kolekcijas, viņas to nopirks un nēsās ar lepni paceltu galvu, turklāt visiem apkārt stāstīs, ka tas ir Dior vai Hermes.

Nevar iekarot apkārtējo cilvēku simpātijas un cieņu, izliekot apskatei birkas ar zināmu dizaineru vārdiem, pie tam, ja vēl lietas savā starpā nav pilnīgi savienojamas. Atklāts pārmērīgums ar brendu lietām izskatās visnotaļ lēti un neveikli.

 

Augstprātība

Nekas tā neizdaiļo sievieti kā vienkāršums un pieticība. “Lētu” sievieti var atpazīt ne tikai pēc kliedzoša apģērba, bet arī pēc uzvedības manieres, kas nereti ir ļoti izaicinoša. Bieži tā izbaudīsies kā augstprātīga attieksme attiecībā pret taksometra vadītājiem, oficiantiem, veikalu konsultantiem – cilvēkiem, kuri nevar konkrētajā brīdī pienācīgi atbildēt.

Tādas sievietes mīl apspriest citus,  burtiski viņus “nolejot ar dubļiem”. Elegantas sievietes tā neuzvedas.

 

Ne īstajā vietā, ne laikā

“Lētas” sievietes kļūdaini pieļauj, ka spilgts ārējais izskats ir garants pievilcībai un ir sievietes galvenais ierocis. Viņas, dodoties uz lielveikalu vai tirgu, sapošas kā uz svētkiem. Lai iznestu atkritumus vai izvestu suni pastaigā būs nepieciešams ilgs sagatavošanās laiks. Jā, sievietei vienmēr ir jābūt sakoptai un kārtīgai, bet viņai ir jāsaprot, kad ir nepieciešams parādīties parādes izskatā.

Cik neveikli izskatās tumšas ēnas un sarkanas lūpas sporta zālē vai minisvārki un augsti papēži, vai vēl sliktāk – spilgts meikaps un īsa seksuāla kleita Lieldienās baznīcā.

 

Greznība, kuru nevari atļauties

Finansiālā situācija ne vienmēr ļauj sievietei nopirkt tās lietas un kosmētiku, kuru viņa vēlas. Bet, kad tu redzi trolejbusā sievieti dārgā kažokā un ar pēdējo iphone rokās, tad neviļus nākas aizdomāties, kāpēc tāda dāma brauc nevis ar savu auto, bet ar vecu trolejbusu. Jā, visiem ir gadījumi, kad nākas izmantot sabiedrisko transportu par tad, ja tev garāžā ir 4 luksus automašīnas.

Lai arī: Kas notiek ar organismu, kad tiek ēsts speķis? Tikai nenokrīti no krēsla!

Bet tagad runa ir par sievietēm, kuras neēd, sēž mājās bez elektrības un karstā ūdens, līdz ausīm parādos, bet pērk dārgas lietas. Tā ir pati drošākā pazīme, ka viņa ir “lēta” sieviete. Šāda sieviete neprot uzstādīt prioritātes, un, par ja viņai uzmanību pievērsīs bagāts vīrietis, viņa vienkārši viņu izputinās vai padarīs traku ar savām histēriskajām prasībām.

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment