FOTO: Šis vīrietis dzīvo kopā ar bīstamu kobru sirdi plosoša iemesla dēļ

Viņa stāsts sākotnēji publicēts vietnē Facebook, kur to ievietojis Taizemes žurnālists Voranans Sarasalins, kurš nodarbojas ar vietējo ziņu reportāžu veidošanu.

man-and-cobra2

“Īsta mīlestība ir patiesa,” raksta žurnālists. “Šis vīrietis tic, ka viņa draudzene, kura devās aizsaulē pirms dažiem gadiem, ir atdzimusi šīs baltās kobras ķermenī. Viņš čūskā ievēroja pārsteidzošu līdzību ar sievieti, ko reiz mīlēja. Viņš ir ļoti laimīgs, pavadot laiku ar savu čūsku, runājoties un spēlējoties ar to. Viņš par to rūpējas ļoti labi, jo tic, ka tā bijusi viņa draudzene.”

man-and-cobra3

“Viņš nekad neatstāj savu čūsku. Viņš to ņem līdzi it visur, arī tad, kad iet gulēt.”

Lasi vēl: Viņa draudzene gaidīja piecīšus; ierodoties dzemdēt, ārsti paziņo kaut ko šokējošu!

man-and-cobra

Cilvēki ir mēģinājuši puisi brīdināt par iespējamām briesmām, kādas var celties no dzīvošanas kopā ar kobru, bet nešķiet, ka viņu satrauktu iespējamība tikt sadzeltam. “Viņš ticis brīdināts vairākas reizes, taču joprojām turpina dzīvot kopā ar savu čūsku tāpat kā visu laiku,” komentē žurnālists.

man-and-cobra4

Publicētajos attēlos redzams, kā vīrietis kopā ar čūsku nododas dažādām aktivitātēm. Patiešām šķiet, ka puisis un viņa čūska ir ļoti tuvi. Cerams, ka jau drīz mēs uzzināsim par viņiem vairāk.

man-and-cobra5

Avots: odditycentral.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment