Šī ir patiesi zibenīgi ātra un garšīga mājās gatavotas picas recepte. Tas ir neticami viegli pagatavojams un aizņem tikai dažas minūtes. Pat bērns var tikt galā!
Pildījumam var izmantot jebkurus produktus, kas atrodami ledusskapī: jau pagatavotu gaļu, desu, svaigus dārzeņus un, protams, sieru.
Gatavā pica sanāk ēstgribu un ļoti garšīga. Tas ir sulīgs, aromātisks un sātīgs.
Sastāvdaļas:
Mīkla:
olas – 2 gab.
milti – 9 ēdamk. l.
kefīrs (skābais krējums) – 8 ēdamk. l.
sāls – 1/3 tējk.
Pildījums:
tomāts – 1 gab.
desa – 100 g
siers – 50 g
Soli pa solim recepte:
1. Vispirms sagatavojiet visas sastāvdaļas.
100 g desu sagrieziet kubiņos. Jūs varat izmantot jebkuru desu. Desu var aizstāt arī ar cīsiņiem, vārītu vai žāvētu.
50 g siera, sarīvē uz rupjās rīves.
2. Vienu vidēja izmēra tomātu sagriež šķēlēs. Tā kā man ir liels tomāts, izmantoju tikai pusi.
3. Bļodā liek 2 olas un pievieno nedaudz sāls. Sakuļ visu līdz gaišām putām.
Pieliek 8 ēd.k. l. kefīru vai skābo krējumu un vēlreiz sakuļ ar mikseri.
4. Šajā maisījumā liek 9 ēd.k. l. miltu. Visu samaisa līdz viendabīgai konsistencei.
Lasi vēl: Gatavoju pīrāgu “slinkajiem”: tērēju 5 minūtes sava laika, bet pārējo dara cepeškrāsns
Mīklas konsistencei jābūt kā biezam skābam krējumam.
Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu…
Tevi noteikti interesēs
- Uzklāju svētku galdu, bet vīra radinieki sarauca sejas un es nedomājot vienkārši novācu visu ēdienu no galda
- Draudzenes Anitas alga palielinājās divas reizes, bet viņas vīram Jurim tā palika nemainīga – kā tas ietekmēja viņu kopdzīvi
- Ko nevajadzētu darīt 17. decembrī, pretējā gadījumā tiks traucēts jūsu iekšējais miers
- Tas ir jau “ielikts šūpulī”: ko par jūsu personību un likteni atklāj jūsu nagu forma
- Kāpēc turīgi ārzemnieki klīst pa Latvijas kapsētām, nevis muzejiem – kāds tam iemesls
- Vīrs mani aizsūtīja uz laukiem rakt kartupeļus, lai “pilsētnieci iemācītu strādāt” – pastāstīšu ko es izdarīju un kā vēl iemanījos nopelnīt












