Es īpaši novērtēju šādas receptes vasarā. Nav nepieciešams ilgi stāvēt pie plīts. Viss tiek pagatavots ļoti ātri un izrādās ļoti garšīgs. Pēc apmēram 10 minūtēm ēdiens ir gatavs! Var pasniegt gan karstu, gan aukstu.
Sastāvdaļas:
• Kāposti (jauni) – 400 g
• Sīpols – 1 gab.
• Asie pipari – pēc garšas
• Sojas mērce – 2 ēd.k.
• Ūdens – 3 ēd.k.
• Pētersīļi – 5 zariņi
• Augu eļļa – 2 ēd.k.
Pagatavošana:
Vispirms sasmalcinu sīpolu un asos piparus. Sīpolu rupji sakapāju. Ja neēdat asus ēdienus, varat izlaist piparus.
Uzkarsētā eļļā uz pannas liek sagrieztus sīpolus un piparus.
Cepiet sīpolu līdz zeltaini brūnai. Tas aizņem 2-3 minūtes.
Kāpostus sagriezu kvadrātiņos. Šai receptei izmantoju jaunos kāpostus – ātrāk pagatavojas un garšo labāk.
Pannā ieliku kāpostus un sīpolus. Es nepārtraukti maisu. Cep vēl 2-3 minūtes uz vidējas uguns. Un pārlej ar ūdeni atšķaidītu sojas mērci (2 ēd.k. mērces / 3 ēd.k. ūdens).
Lasi vēl: Vilcene iekrita slazdā, bet blakus slēpās kucēni. Mežsargs nolēmis palīdzēt zvēriem
Uz vidējas uguns vāra kāpostus un mērci vēl 4-5 minūtes.
Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu…
Tevi noteikti interesēs
- “Ak, es nepaņēmu savu karti, samaksā manā vietā,” Ronalds (30) teica tēvam, kad bija piepildījis ratiņus ar pārtikas precēm dzimšanas dienas svinībāmby Rinalds Zembergs
- Stāvu Liepājas veikala kasē, pienāk jauns puisis lūdz aizdot naudu: beigu beigās paliku bez visas savas algasby Sandra Vīgante
- Kāpēc uz tējas maisiņa vienmēr ir birka: atklāju atbildi tikai pēc 30 gadiemby Rinalds Zembergs