Es īpaši novērtēju šādas receptes vasarā. Nav nepieciešams ilgi stāvēt pie plīts. Viss tiek pagatavots ļoti ātri un izrādās ļoti garšīgs. Pēc apmēram 10 minūtēm ēdiens ir gatavs! Var pasniegt gan karstu, gan aukstu.
Sastāvdaļas:
• Kāposti (jauni) – 400 g
• Sīpols – 1 gab.
• Asie pipari – pēc garšas
• Sojas mērce – 2 ēd.k.
• Ūdens – 3 ēd.k.
• Pētersīļi – 5 zariņi
• Augu eļļa – 2 ēd.k.
Pagatavošana:
Vispirms sasmalcinu sīpolu un asos piparus. Sīpolu rupji sakapāju. Ja neēdat asus ēdienus, varat izlaist piparus.
Uzkarsētā eļļā uz pannas liek sagrieztus sīpolus un piparus.
Cepiet sīpolu līdz zeltaini brūnai. Tas aizņem 2-3 minūtes.
Kāpostus sagriezu kvadrātiņos. Šai receptei izmantoju jaunos kāpostus – ātrāk pagatavojas un garšo labāk.
Pannā ieliku kāpostus un sīpolus. Es nepārtraukti maisu. Cep vēl 2-3 minūtes uz vidējas uguns. Un pārlej ar ūdeni atšķaidītu sojas mērci (2 ēd.k. mērces / 3 ēd.k. ūdens).
Lasi vēl: Vilcene iekrita slazdā, bet blakus slēpās kucēni. Mežsargs nolēmis palīdzēt zvēriem
Uz vidējas uguns vāra kāpostus un mērci vēl 4-5 minūtes.
Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu…
Tevi noteikti interesēs
- ”Jūs īrējat? Tad uz redzēšanos…” Kāpēc 52 gadu vecumā es nepieņemšu savās mājās vīrieti bez savas dzīvesvietas (pat ja viņš ir strādīgs)by Rinalds Bergmanis
- Mana krustmāte, astroloģe uzskata, ka gudriem cilvēkiem šis cipars vienmēr ir dzimšanas datumāby Sandra Vīgante
- Kuru viesi nekādā gadījumā nevajadzētu uzņemt savā mājā vairāk par vienu reiziby Rinalds Bergmanis