Beigās pievienoju zaļumus. Es izmantoju pētersīļu lapas. Ar tiem vislabāk garšo. Bet jūs, protams, varat pievienot dilles, ja vēlaties.
Atstājiet trauku ar vāku vēl uz minūti, samazinot uguni līdz minimumam. Tas ir viss. Jūs varat mēģināt.
Šķiet, ka sastāvdaļas ir tik vienkāršas, bet kāposti garšo pārsteidzoši!
Papildus tam, ka tas ir ātrs, tas ir arī garšīgs! Man patīk šie kāposti ar skābo krējumu.
Jūs varat ēst kāpostus karstus vai pasniegt aukstus. Tas ir garšīgi jebkurā gadījumā.
VIDEO:
Lasi vēl: “Nekad vairs nepērciet šādas olas, pat ar atlaidi un par labu cenu,” sacīja vīramāte. Un tas pat nav jautājums par kategoriju vai derīguma termiņu.
Labu apetīti!
Tevi arī varētu interesēt
Tevi noteikti interesēs
- Kādas lietas un priekšmeti nedrīkst atrasties Wi-Fi rūtera tuvumā; atceries, lai nodrošinātu izcilu interneta signālu
- Anomāls siltums pamazām virzās uz mūsu pusi: ko tuvākajās dienās gaidīt iedzīvotājiem
- 7 gudri veidi, kā izmantot paaugstinātos dārza dobes rudenī un ziemā
- 11 dārzeņi, kurus vari audzēt telpās šajā ziemā
- Ziema būs pārbaudījums: sinoptiķi atklājuši negaidītu prognozi — laikapstākļu pārsteigumi sāksies jau oktobra beigās
- Noskaidro savu karmu pēc dzimšanas datuma: ko tā atklāj par tavu likteni un nākotni









