Beigās pievienoju zaļumus. Es izmantoju pētersīļu lapas. Ar tiem vislabāk garšo. Bet jūs, protams, varat pievienot dilles, ja vēlaties.
Atstājiet trauku ar vāku vēl uz minūti, samazinot uguni līdz minimumam. Tas ir viss. Jūs varat mēģināt.
Šķiet, ka sastāvdaļas ir tik vienkāršas, bet kāposti garšo pārsteidzoši!
Papildus tam, ka tas ir ātrs, tas ir arī garšīgs! Man patīk šie kāposti ar skābo krējumu.
Jūs varat ēst kāpostus karstus vai pasniegt aukstus. Tas ir garšīgi jebkurā gadījumā.
Lasi vēl: “Nekad vairs nepērciet šādas olas, pat ar atlaidi un par labu cenu,” sacīja vīramāte. Un tas pat nav jautājums par kategoriju vai derīguma termiņu.
Labu apetīti!
Tevi noteikti interesēs
- Mūsu virtuves skapji vienmēr ir nevainojami tīri, nekādu tauku, netīrumu un lipīgo slāņu – viegls veids, ātri tos nomazgātby Jeļena Kuzmenko
- Maigās biezpiena bulciņas ar marmelādi – gardums, kas vienkārši kūst mutēby Anete Vītola
- Pieredzējuši dārznieki nekad šādos traukos neaudzē stādus, jo tie nīkuļos vai pat iznīks: jeb netici visam, kas “modē”by Laura Blūma