Pēc tam maisījumu ar želatīnu lej biezpienam un kārtīgi sakuļ ar mikseri, lai neveidojas kunkuļi. Un lai masa ir viendabīga.
Apelsīnam vajag nogriezt mizu un sagriezt aplīšos, bet tos uz pusēm. Nomizojiet kivi un arī sagrieziet augļus aprindās.
Tālāk mēs montējam kūku – šī ir patīkamākā un gaidītākā nodarbe. Lai to izdarītu, pārklājiet dziļu bļodu ar pārtikas plēvi un novietojiet augļus vienā rindā gar bļodas iekšpusi, nepārklājoties.
Ar kausu pamazām ielej biezpiena pamatni, lai augļi neuzpeld virspusē. Rezultātā tiem jāpaliek uz plēves, lai kūka būtu ne tikai garšīga, bet arī iespaidīga.
Kad pamatne ir pilnībā piepildīta, virsū liek kivi un apelsīna gabaliņus. Visu virsū pārklāj ar pārtikas plēvi un liek uz nakti ledusskapī.
Gatavā kūka jāuzglabā ledusskapī.
Šī bezcepšanas kūkas versija ir ideāls risinājums tiem, kam kaut kādu iemeslu dēļ nav cepeškrāsns vai kuri daudz laika pavada laukos (tur ne visiem ir ierastais aprīkojums).
Lasi vēl: “Cerība uz laimi”: 2024. gada aprīļa pirmajā pusē 5 zodiaka zīmes piedzīvos daudzas jaunas un interesantas pārmaiņas
Lai labi garšo!
Tevi noteikti interesēs
- Pazīstama pārdevēja no Jelgavas pastāstīja, kā atlasīt visgardākos mandarīnus: vienkārša pazīme, ko daudzi palaiž garām
- Sliktas ziņas tiem, kuri mājās ēst gatavo uz gāzes: ”Latvijai ir jāsper šis solis”
- “Ņemtas vērā klientu vajadzības!”: veikali RIMI nāk klajā ar svarīgu paziņojumu
- ”Es netieku klāt savai paciņai pakomātā”: daudzi cilvēki ļoti neapmierināti ar paku piegādēm tieši dēļ viena iemesla
- Sveces glītos stikla traukos: vai iespējams saglabāt traukus un kā iztīrīt no tiem izdegušo vasku
- Bagātīgas Ziemassvētku kaktusa ziedēšanas noslēpums: eksperti skaidro, kā un kad to pareizi laistīt












