7 labākie līdzekļi, kā atbrīvoties no nepatīkamas smakas ledusskapī

Šajā rakstā mēs pastāstīsim, kā no ledusskapja viegli un ātri, nekaitējot fiziskajai labsajūtai, kā arī neizmetot labus produktus, atbrīvoties no nepatīkamas smakas.

Ledusskapis – 21. gadsimtā neaizstājams virtuves aprīkojums – priecēs ar svaigām garšām, ja par to pareizi rūpēsies. Ja ledusskapī nav patīkama smarža, gribas visu izmest no ledusskapja.

Šajā rakstā mēs jums pastāstīsim, kā viegli un ātri atbrīvoties no smakas.

Ir svarīgi atcerēties: jebkurš ledusskapis jātīra vismaz divas reizes gadā.

Pēc tam tas ir jāizvēdina un jāizžāvē. Pēc tam ielieciet kādu no adsorbentiem (pēc jūsu izvēles).

Tie var būt šādi:

Novecojušas rupjmaizes garoziņa (ja smaka ir noturīga, pusi maizes klaipa sagriež šķēlēs un izklāj pa visu kameru);

Svaigu kartupeļu šķēles (ieteicams katru dienu sagriezt svaigas, piemēram, pārgriezt kartupeli uz pusēm un ievietot ledusskapī);

Ābolu pusītes (katru dienu nomaina līdzīgi kā kartupeļu piemērā);

Rīsi (gan neapstrādāti, gan vārīti);

Lasi vēl: Kā kopt magnolijas, lai iegūtu karaliski skaistu dārzu

Aktivētā ogle (2-3 iepakojumus izber uz šķīvja vai ieber kastītē ar caurumiem. Kokogles īpašības var atjaunot, to uzkarsējot krāsnī 180 grādu temperatūrā);

Glāze 9% etiķa, kas atstāta ledusskapī uz vienu dienu;

ays_quiz id=”2″]

Malta kafija vai kafijas pupiņas (apmēram 50 g izber uz šķīvja);

Ēdiena gatavošanas un tālākas uzglabāšanas procesā izmantojiet no kvalitatīviem materiāliem izgatavotus traukus, ledusskapī ievietotos traukus ar ēdienu pārklājiet ar vāku.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment