Gatavoju pīrāgu “slinkajiem”: tērēju 5 minūtes sava laika, bet pārējo dara cepeškrāsns

Ja mīklā iekļūst nedaudz šķidruma no augļiem, tas ir labi. Šo pīrāgu gatavoju arī ar svaigām plūmēm. Izrādās neticami garšīgi, noteikti izmēģiniet to vasarā!
Cepešpannu izklāj ar cepampapīru tā, lai 2 papīra malas paliktu brīvas. Mīklu lej veidnē un izlīdzina ar lāpstiņu. Manas formas izmērs ir 23×23 cm.

Liek cepeškrāsnī, kas uzkarsēta līdz 180 grādiem uz 35 minūtēm. Protams, vadieties pēc cepeškrāsns; tas var aizņemt nedaudz vairāk vai nedaudz mazāk laika. Es iesaku izmantot zobu bakstāmos, lai pārliecinātos, ka pīrāgs ir gatava.

Izņemam ananāsu pīrāgu no cepeškrāsns, ļaujam 5 minūtes nostāvēties pannā, tad pīrāgu pārliekam uz restēm un ļaujam pilnībā atdzist.

Nu tad noņem cepampapīru, liek uz šķīvja un pārkaisa ar pūdercukuru. Pīrāgs sanāk ļoti maigs, mēreni salds, ar sulīgiem ananāsu gabaliņiem, tikai viens nepārtraukts garšas baudījums!

Lasi vēl: Nezini, ko pagatavot brokastīs? Iesaku šo variantu! Gardas brokastis dažās minūtēs! Ātra, vienkārša un garšīga recepte!

Lasi vēl: Allas Pugačovas firmas kotletes ar āboliem. Tu būsi sajūsmā, cik sulīgas un gardas tās izdodas!

Pirms pasniegšanas pīrāgu sagriežu gabaliņos un pasniedzu ar aromātisku tikko uzvārītu tēju.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment