Ģimene tik ļoti viņu mīlēja, ka bērēs ar ķermeni izdarīja ko tādu, kas liek ieplest acis

9

26 gadus vecais Fernando de Džesus Diazs Beto tika traģiski sašauts pie savām mājām Puertoriko.

Viņa ģimene šim traģiskajam gadījumam vienkārši nespēja tikt pāri – tas ģimenei bija milzīgs, sirdi lauzošs zaudējums. 

Tā kā šis bija briesmīgs notikums viņa ģimenei, viņi vēlējās puisi atcerēties tādu, kāds viņš vienmēr ir bijis, nevis likt zārkā, kā tas parasti notiek bērēs. Tieši tādēļ ģimene sarīkoja tādas atvadas no Fernando, kas ir ļoti neparastas un reizē arī mazliet biedējošas un savādas.

Šo ģimenes vēlmi palīdzēja izpildīt Marinas apbedīšanas salons.

 

Marinas apbedīšanas salons specializējas “stāvošo miroņu” veidošanā, kas ļauj bērēs ķermenim izskatīties praktiski dzīvam. 

8

Tādēļ tā vietā, lai sarīkotu parastas, normālas bēres, viņi izlēma, ka vēlas atvadīties no Fernando tāda, kāds viņš vienmēr ir bijis.

 

10

Ģimene bija izlēmusi godāt aizgājušo Fernando tā vietā, lai par viņu sērotu.” Visi ciemata iedzīvotāji mīlēja Fernando,” saka viņa māte. “Visi viņu atcerēsies.” Tieši tādēļ arī viņa bija izlēmusi, ka viņš ir jāsaģērbj apģērbā, ko viņš parasti nēsāja ikdienā, un jāiesēdina mātes mīļākajā krēslā.

Puertoriko šis bēru veids tagad ir kļuvis ļoti populārs un pieprasīts – ne vienās vien bērēs tagad mirušie vairs neguļ zārkos, bet stāv kājās vai sēž.

11

Daudz cilvēku saka, ka tas nav īsti normāli un neizskatās dabīgi, tomēr, ja ģimene vēlas šādi atcerēties savus tuviniekus, tad kas gan tur ir slikts?

“Fernando bēres bija prieka pilnas, es neatceros nevienu skumīgu brīdi,” saka viņa māte. “Es biju ļoti laimīga.”

Avots: topratedviral.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment