Māte gandrīz nogalināja savu meitu – vai jānotiek kam tādam, lai cilvēki atvērtu acis?!

44

Māte zaudējusi neticamu daudzumu liekā svara – 70 kilogramus – pēc tam, kad viņa gandrīz nogalinājusi savu meitu autoavārijā.

Sievietes svars bija tik liels, ka tas viņai sagādāja grūtības palikt nomodā pie automašīnas stūres.

Žanete Haniseta brīdī, kad iemiga pie automašīnas stūres, svēra gandrīz 150 kilogramus, kopā ar viņu transportlīdzeklī atradās piecus gadus vecā meitiņa un brālis. Braucot sieviete iemigusi pie stūres un iebraukusi pretējā braukšanas joslā, kur būtu sadūrusies ar pretī braucošo spēkratu.

Par laimi, viņas brālis, kuram ir visnotaļ ātra reakcija, pārņēmis kontroli pār automašīnu un izvairījies no nopietnas nelaimes.

Šķir lapu tālāk, lai uzzinātu, kas ar Žaneti notika pēc negadījuma!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Doties pretī savas Veiksmes izstieptajām rokām: https://goo.gl/QrjOvB</cite>

    Tikko sācies jauns gads. Vai pāršķirsi lapu savā dzīvē, atstājot pagātnē, kas pieder pagātnei, atverot durvis dzīvei, par kādu vienmēr esi sapņojusi? Jauns auto, sava dzīves telpa, jauni draugi, piepildītas attiecības, vaļasprieks un aizrautība ar dzīvi. Padari 2017. par labāko gadu, ko esi piedzīvojusi!
    Starp citu – katra līdz marta beigām iegādātā Sindikāta pakete ir arī tava biļete papildus izlozei, kuras balvu fondā ne tikai trīs dizaina un tehnikas meistardarbi, bet arī pilnīgi jauns, jaudas un skaistuma pilnības iemiesojums BMW X6.

Leave a Comment