Māte gandrīz nogalināja savu meitu – vai jānotiek kam tādam, lai cilvēki atvērtu acis?!

Gandrīz notikušais negadījums lika Žanetei zaudēt 70 kilogramus liekā svara, kā arī mainīt dzīvesveidu – viņa vēlas būt labāka māte savai nu jau sešus gadus vecajai meitiņai Deizijai.

Jeannette Hunnisett, from Wallington, Surrey, pictured above before her weight loss, weighed a whopping 23 stone 

54 gadus vecā sieviete skaidro: “Lai es spētu saņemties, gandrīz vajadzēja iet bojā manai meitai un brālim.

Man jau kopš pusaudža gadiem ir liekais svars – turklāt esmu pieņēmusi daudz sliktu lēmumu.

Es vienmēr meloju, cenšoties iestāstīt sev, ka tā nav problēma, vai arī izlikos, ka neko nezinu par savu lieko svaru.

Es dzīvoju citā realitātē – cik attaisnojumu esmu meklējusi tam, ka man ir liekais svars. Tomēr negadījums lika man saprast to, ka vēlos savai meitai nodrošināt labāku dzīvi. Es nevēlējos, lai pēc 20 gadiem Deizijai vairs nav mammas.”

Žanete skaidro, ka aptaukošanās rezultātā viņa sirga ar miega apnoju, tā rezultātā bija jūtams konstants nogurums, un kļuva iespējama aizmigšana pie stūres.

Miega apnoja guļot liek atslābināties un sašaurināties rīkles sieniņām. Atklāts, ka šī slimība ir saistīta ar aptaukošanos, jo cilvēkiem ar lieko svaru daudz biežāk rīklē ir papildus audi.

Pictured above after her weight loss, Jeannette shed 11 stone after her five-year-old daughter nearly died in a head-on collision caused by a weight-related condition that led to her falling asleep at the wheel

Žanete piemetina: “Es nožēloju, ka neizdarīju to ātrāk. Ja es varētu doties atpakaļ laikā, uzsāktu to visu jau pirms 20 gadiem.

Agrāk brīvdienās es nespēju ar meitu doties uz parku vai atrakcijām, tagad mēs visu to darām kopā. Agrāk mēģināju visāda veida diētas, bet nepieturējos ne pie vienas no tām, jo man trūka apņēmības. Nākamajā dienā pēc negadījuma es pievienojos tievēšanas grupai “Slimming World“.”

She said the incident made her realise something had to five and that she wanted a better life for her daughter - she didn't want her 'not to have a mummy in 20 years'

Žanetei izdevās atbrīvoties arī no 2. tipa cukura diabēta, miega apnojas un paaugstināta holesterola līmeņa.

Viņa atzīst, ka pārmaiņas dzīvesveidā nemaz nebija tik krasas, atlika vien samērīgāk ēst un vairāk staigāt.

Pictured above with her daughter Daisy, she no longer has Type 2 diabetes, high cholesterol or sleep apnoea and enjoys being able to do things with her daughter she wasn't able to before

Žanete saka: “Dzīvesveida pārmaiņas mani ir ļoti iedvesmojušas. Tā vietā, lai izmantotu sabiedrisko transportu vai brauktu ar auto, es dodos uz parku ar kājām. Tāpat esmu uz liekā svara zaudēšanu piedabūjusi arī savu vīru.”

Avots: dailymail.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Doties pretī savas Veiksmes izstieptajām rokām: https://goo.gl/QrjOvB</cite>

    Tikko sācies jauns gads. Vai pāršķirsi lapu savā dzīvē, atstājot pagātnē, kas pieder pagātnei, atverot durvis dzīvei, par kādu vienmēr esi sapņojusi? Jauns auto, sava dzīves telpa, jauni draugi, piepildītas attiecības, vaļasprieks un aizrautība ar dzīvi. Padari 2017. par labāko gadu, ko esi piedzīvojusi!
    Starp citu – katra līdz marta beigām iegādātā Sindikāta pakete ir arī tava biļete papildus izlozei, kuras balvu fondā ne tikai trīs dizaina un tehnikas meistardarbi, bet arī pilnīgi jauns, jaudas un skaistuma pilnības iemiesojums BMW X6.

Leave a Comment