Grūtā situācijā nonākusi leģendārā aktrise Mirdza Martinsone

Latvijas skatuves mākslas leģenda Mirdza Martinsone sniegusi atklātu interviju žurnālam Kas Jauns, un intervijā viņa atzīstas, ka šobrīd nonākusi grūtā situācijā. 

Iemesls tam ir pandēmija un ar to saistītās sekas! Aktrise atzīstās, ka šobrīd dzīvo trūcīgāk, ēd mazāk, un ik pa brīdim uznākot apātija.

Lasi arī: Es randiņā izlikos par nabadzīgu puisi. Pastāstīšu viņas reakciju pēc 10 minūtēm

“Nekādas pārmērības šobrīd nav un netiek pirktas. Jādzīvo… neteiksim, trūcīgi, bet mazāk jāēd. Būšu godīga – pašlaik dzīvoju ļoti pieticīgi. Tādi apstākļi. Protams, mani aicina arī ciemos, uz pasākumiem, un tur droši vien ir gardum gardie ēdieni… Bet nav lielas vēlmes kaut kur doties.”, intervijā Kas Jauns saka aktrise.

 

Uz žurnālista izteikto cerību, ka aktrise nav ieslīgusi apātijā, Mirdza atzīstas, ka, diemžēl, tādi brīži  uznāk.

 

Šis ir tāds laiks, kad tiešām uznāk. Taču ir cītīgi jāstrādā, lai to grūtsirdību, bezcerību un apātiju atvairītu, kad nāk virsū,” norāda Mirdza Martinsone.

 

Viņa arī stāsta, kā cenšas tikt galā ar nomāktības sajūtām! Viņa cenšoties to  uzveikt ar savu iekšējo spēku. Aktrise daudz vērošoties  gan pie latvju, gan Dieva zīmēm. Aktrise arī stāsta, ka nav tā, ka viņa kristu izmisumā, kristu ceļos.

Saprotu, ka tas kovids ir liels pārbaudījums. Liels pārbaudījums. Tāda nepatīkama nedrošības sajūta mani nepamet jau kopš pavasara.

Cik noprotams, gan M. Martinsones grūtības nav nekas nepārvarams, un viņai palīdzēt gatavi ir arī viņas bērni! Tomēr aktrise nevēlas, lai dēls un meita daudz uzturas veikalos, kas pārpildīti ar cilvēkiem, tāpēc neprasa, lai bērni viņai palīdz ar pārtiku.

Lasi arī: Šī sieviete savā izskatā ir ieguldījusi 110 tūkstošus eiro, bet vairums saka, ka viņa naudu izmetusi vējā

Jāatgādina, ka pirmais pandēmijas vilnis ekonomiski skāra praktiski visus Latvijas  izklaides un šovbiznesa industrijas dalībniekus, no kuriem daudzi arī atklāti stāstīja par savām finanšu grūtībām un psiholoģisko spiedienu.

Pilnu interviju varat izlasīt ŠEIT! 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment