Grūtākās dienas līdz rudens beigām: šajos gados dzimušos sagaida pārbaudījumi saskaņā ar ķīniešu horoskopu

6., 13., 19., 19., 25., 31. oktobrī un 6. novembrī – centies neplānot finanšu darījumus, jo šajās dienās uzsāktās lietas būs finansiāli neizdevīgas. Var rasties daudz šķēršļu ziņojumu noformēšanā un iesniegšanā, komunikācijā ar citiem cilvēkiem.

17. un 18. oktobrī – lielas lietas, kuras vēlies uzsākt, var neizdoties. Un tā būs tava laika izšķērdēšana. Šīs dienas ir vienādas visiem bez izņēmuma.

2024. gada novembris ir Koka cūkas jeb citādi – Mežacūkas mēnesis. Mēneša sākums iekrīt 7. novembrī. Tas ilgst līdz 5. decembrim ieskaitot.

– Šis mēnesis būs maigāks nekā oktobris, taču arī tajā ir bīstamas dienas. Šomēnes cilvēki, kas dzimuši Čūskas gadā, var nonākt apstākļu gūstā, – sacīja eksperte. – Tas nozīmē, ka esot ceļojumos, izbraukumos vai pārbraucienos var gadīties nepatikšanas. Tāpēc ieteikums ikvienam ir neaizrauties ar emocijām un nedaudz samazināt tepmu.

Iespējams, ka šomēnes Čūskas un Cūkas gadā dzimušos kaitinās cilvēki kopumā. Novembris var izsist no rutīnas, no ierastā dzīvesveida. Jums gribēsies pārmaiņu, iespējamas kļūdas lēmumu pieņemšanā. Čūskas gadā dzimušie – pievērsiet īpašu uzmanību vecākiem radiniekiem.

13., 19., 25. novembrī un 1. decembrī – dienas, kurās var būt dokumentu un naudas zaudējumi.

Uzmanīgi sekojiet līdzi izdevumiem, centieties būt uzmanīgi, braucot ar automašīnu, neplānojiet ceļojumus šajās dienās. Šajās dienās uzsāktie remontdarbi jums var kļūt divreiz dārgāki. Šī informācija ir īpaši aktuāla tiem, kuri dzimuši Čūskas un Cūkas gadā.

Lasi vēl: Rets ziemas ķiploku stādīšanas veids no latvieša. Neticēju rezultātiem, kamēr es to neizmēģināju

19. novembris un 1. decembris – Cūkas gadā dzimušie var nonākt nelabvēlīgā situācijā savas emocionalitātes, pārsteidzīgas rīcības vai izteikumu pret citiem cilvēkiem, kategorisku spriedumu, kā arī nepareizas apstākļu izpratnes dēļ. Var parādīties dažas bailes un aizvainojums.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment