Homeopātiskas metodes augstas temperatūras pazemināšanai – īpaši aktuāli tiem, kas nav ķīmisko preparātu piekritēji!

Ja arī tu esi homeopātijas piekritējs, tad ieskaties un uzzini, kā bez medikamentu palīdzības, izmantojot tikai dabas veltes, vari cīnīties ar temperatūru.

Aveņu stublāji 

Šis ļoti iedarbīgs līdzeklis cīņā pret drudzi un augstu temperatūru. Jo biezāks ir aveņu stublājs, jo labāk. Visiedarbīgākais sviedru izdzīšanas un temperatūras samazināšanas līdzeklis – vāriet 20 – 30 minūtes, līdz ūdens kļuvis tumši sārtā krāsā, lietot nepieciešams vairākas reizes dienā (tik pat iedarbīgi ir arī šīs ogas ziedi un žāvētie augļi).

Liepziedi

Liepziedus jāvāra kopā ar viena ābola mizām un jāpievieno klāt medus. Lietot nepieciešams uzreiz pēc pagatavošanas, turklāt jāizdzer no trīs līdz pat piecām tasītēm vienu pēc otras.

Vītolu mizas

Dabīgs silicilskābes avots – 20 g sasmalcinātas vītolu mizas vāriet 200 ml ūdens. Ļaujiet maisījumam pēcāk ievilkties vēl 30 minūtes. Lietot nepieciešams pa vienai ēdamkarotei vismaz 5 – 6 reizes dienā.

Plūškoka ziedi, jāņogu lapas un pumpuri

Šos augus un ogas nepieciešams novārīt un dzert tējas vietā.

Vēl pret drudzi, saaukstēšanos un augstu temperatūru palīdzēs:

Piparmērtas, kumelīšu un augstiņu ziedi, raudene, mārsils, mārdadzis, savvaļas zemeņu un kazeņu lapas.

Lieliski palīdzēs arī melones un apelsīnu sula (lai iegūtu vēlamo rezultātu, būs nepieciešami vairāki apelsīni un melones).

Lasi vēl: Māte ieliek mazuli iepirkumu ratu krēsliņā, nākamajā dienā viņš pamostas ar 39°C temperatūru

Avots: fithacker.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment