Horoskops 28.oktobrim – “nelecies” ar apkārtējiem

Jaunava
Labvēlīga diena. Skaistā dzimuma pārstāves var saņemt uzmanības apliecinājumus no vīra vai tuva drauga. Viņas nonāks draugu un ģimenes locekļu uzmanības centrā. Tomēr zvaigznes neiesaka nopietni nodarboties ar sirds lietām. Tavas cerības var tikt sagrautas jau pašā sākumā. Ieņem nogaidošu pozīciju.

Svari
Dienas devīze – ticība sev. Nevienu no šodienas notikumiem neņem tuvu pie sirds un nekādā gadījumā nezaudē dzīves sparu. Pie ģimenes debesīm jauni negaisa mākoņi nav gaidāmi.

Skorpions
Laba diena plānošanai, sociālajiem kontaktiem vai emocionālai saskarsmei. Tiesa, to ne pārāk atbalstīs tavi tuvinieki, ar kuriem, iespējams, briest konflikta situācija attiecībās. Dienas rūpes tu gribēsi pārlikt uz kāda cita pleciem. Personiskajā dzīvē būs ārkārtīgi pretrunīgas tendences. Laulātajiem un dzīvesdraugiem būs grūti panākt savstarpēju sapratni. Ja izcelsies strīds, tu vari nonākt zaudētāja pozīcijās.

Strēlnieks
Laba diena aktivitātei komercijas jomā. Dienas pirmajā pusē nav izslēgta impulsivitāte, darboties kāre, nepamatotas skumjas. Dienas otrajā pusē labvēlīgi kontakti un lietišķās tikšanās, dokumentu noformēšana un liela kapitāla ieguldīšana. Nav izslēgts, ka tev izdosies uzlabot savu finanšu stāvokli. Ģimenē iespējamas nesaprašanās, ko izraisīs nepārdomāti solījumi.

Mežāzis
Veiksme šodien sekos tiem, kas patstāvīgi pārdomājis un tikai pēc tam realizējis darbības plānu. Iespējams, parādīsies vēlme ar kādu dalīties iespaidos un apspriest ar viņu savas problēmas, ieplānot atpūtu. Nepadodies svešu viedokļu ietekmei. Tu stāvi uz pareizā ceļa. Vakarā pie tevis, iespējams, ciemos ieradīsies radinieki vai citi viesi.

Ūdensvīrs 

Šodien apkārtējā realitāte projicēsies tevī, tāpēc seko norādēm. Labvēlīgas būs darbības, kas vērstas uz ģimenes nostiprināšanu, mājokļa iekārtošanu. Ja tevi vajās neveiksmes, tad neraugoties ne uz ko, turi sevi rokās un neļauj emocijām ņemt virsroku pār saprātu. Izrādi viedumu un izturību. Iespējams, ka bērnu intereses šodien prasīs tavu uzmanību un personisku piedalīšanos.

Lasi arī: Īpašais horoskops – uzzini, kāda ir tava sūtība un karmiskie uzdevumi

Zivis
Nav izslēgts, ka nākotnes plānus nāksies krasi koriģēt, bet tikšanās ar senu paziņu var izraisīt negaidītu likteņa pavērsienu. Dienas otrajā pusē pastāv riski tavai veselībai.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment