Horoskops 28.oktobrim – “nelecies” ar apkārtējiem

Dienas noskaņa
Šodien būs jāpiemērojas apstākļiem, jāizrāda pacietība un radoša attieksme pret lietām. Tavas profesionālās intereses var nonākt pretrunā ar personiskajām attiecībām, tāpēc iepriekš parūpējies, lai no dzirksteles neiedegtos liesma. Nelec uz ecēšām. Viedums un savaldība – nosacījumi iecerētā mērķa sasniegšanai, raksta portāls la.lv

Auns
Šī diena tev solās būt veiksmīga un iezīmēs tava radošā potenciāla pieaugumu. Turklāt tev vajadzēs parādīt savas organizatoriskās spējas. Nāksies piemēroties apstākļiem, izrādīt pacietību un radošu attieksmi pret lietām.

Vērsis
Jebkāda komerciāla aktivitāte beigsies ar finansiāliem zaudējumiem. Risks, vieglprātīga attieksme pret darāmo var ievērojami apgrūtināt izvirzīto mērķu sasniegšanu. Plašai saskarsmei ar cilvēkiem var būt negatīvas sekas. Apbruņojies ar pacietību, tev ir jāieņem nogaidoša pozīcija.

Dvīņi
Šodien tavas profesionālās intereses var nonākt pretrunā ar personiskajām attiecībām, tāpēc iepriekš parūpējies, lai no dzirksteles neiedegtos liesma. Gatavojies ātri reaģēt, pieņemt tūlītējus lēmumus un nepieciešamības gadījumā mainīt savus plānus.

Vēzis
Lai nepieļautu finansiālu problēmu varbūtību, nāksies pielikt ne mazums pūļu. Nelec uz ecēšām. Viedums un savaldība – nosacījumi iecerētā mērķa sasniegšanai. Prioritārām jābūt domām par konkrētu peļņu, nevis par ilgtermiņa plāniem. Pārmērīgs emocionāls jūtīgums var kļūt par nelīdzsvarotības un aizkaitinājuma iemeslu. Intīmo attiecību jomā jāizvairās no nevaldāmām kaislībām un riskantas rīcības.

Lauva
Kombinācija, kas uzbūvēta ar lielu cerību uz labāko, var sabrukt kā kāršu namiņš. Derīgu padomu var dot tuvs cilvēks, bet domubiedru komanda, kas darbojas kopā ar tevi, atradīs iespējas veiksmīgai biznesa turpināšanai. Tie Lauvām, kas apsver jaunus lietišķos projektus, ir jāiegūst ietekmīgu cilvēku labvēlība. Domājams, šodien tev vajadzēs pieņemt svarīgus lēmumus personiskajā dzīvē.

Lasi arī: Īpašais horoskops – uzzini, kāda ir tava sūtība un karmiskie uzdevumi

Šķir otru lapu, lai uzzinātu pāŗejio sešu zīmju prognozi

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment