Horoskops 4.septembrim – nebaidies no noraidījumiem un ej līdz galam

VĒZIS

Vissarežģītākā šī diena solās būt sievietēm Vēžiem, kuras rausies starp profesionālajiem, sabiedriskajiem un ģimenes pienākumiem. Šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem par labu nāks neliela abstrahēšanās, darba novirzīšana otrajā plānā.

 

LAUVA

Tevi gaida tik daudz kontaktu, telefonzvanu un informācijas, ka tu vari apjukt. Rezultātā diena būs pilna mazu, bet pilnīgi bezjēdzīgu notikumu, ja neievērosi iepriekš nospraustos plānus. Šī diena ir piemērota saskarsmei ar draugiem, kopējām pastaigām un braucieniem ar bērniem. Neatsakies no romantiska randiņa.

 

JAUNAVA

Mēneša pirmajā pusē daudziem šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem galīgi nebūs laika sadzīves lietām un problēmām. Pacenties tomēr nostiprināt savas attiecības ar tuviniekiem, lai būtu uz ko paļauties.

 

SVARI

Nav izslēgts, ka šodien Svariem pietrūks izturības, organizētības, līdzsvarotības. Viņiem būs grūti novest līdz loģiskam galam iesāktos darbus. Nemēģini nodarboties ar vairākām lietām vienlaikus, neesi pārlieku pašpaļāvīgs un pārmērīgi rosīgs.

 

SKORPIONS

Tev ir labas izredzes panākt pozitīvas izmaiņas karjerā vai finanšu darbībā. Nepalaid garām izdevību, un veiksme tev smaidīs vēl ne reizi vien!

 

Lasi arī: Dziedātāja PINK pēkšņi pārtrauca koncertu un devās apskaut meiteni, kura rokās turēja plakātu ar tekstu…

STRĒLNIEKS

Šī diena ir labvēlīga mācībām, dažādiem kontaktiem ar nepazīstamiem cilvēkiem, sakaru paplašināšanai, emocionālās uztveres atjaunināšanai. Tu būsi laimīgs, gūstot prieku un asas izjūtas savu radošo centienu rezultātā.

 

MEŽĀZIS

Mežāžu dzīve šodien sāks mutuļot. Intuīcija un gatavība spert ārkārtējus soļus var saasināties līdz augstākajai pakāpei. Iespējams, ka tu šodien nopelnīsi daudz naudas. Septembrī strādā ar dubultu spēku – tev viss izdosies. Gada beigās tevi gaida panākumi intelektuālās darbības jomā un priekpilni mirkļi ģimenē.

 

ŪDENSVĪRS

Planētu ietekme var ienest Ūdensvīru dzīvē dažādas pārmaiņas. Šodien tu varēsi nodemonstrēt savu ātro reakciju, aso prātu, izlēmīgumu un spēju argumentēti strīdēties. Tu sasniegsi visu, ko vēlies, tikai neapstājies pusceļā.

 

ZIVIS

Daudzām Zivīm šodien izdosies krietni papildināt ģimenes budžetu. Iespējama piepelnīšanās no darbības lauksaimniecības jomā. Labs laiks, lai iegādātos nekustamo īpašumu, iznomātu zemes gabalus.

Avots:

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment