Horoskops 4.septembrim – nebaidies no noraidījumiem un ej līdz galam

Šī diena ir piemērota saskarsmei ar draugiem, kopējām pastaigām un braucieniem ar bērniem. Neatsakies no romantiska randiņa, raksta portāls la.lv.

Vari atzīties mīlestībā. Nebaidies no noraidījuma – šodien piepildīsies visvairāk lolotās vēlēšanās. Tev nāksies intensīvi un efektīvi strādāt nākotnes panākumu un pozitīvās perspektīvas vārdā.

Lūk prognoze katrai zīmei:

AUNS

Iespējams, ka šodien tuvinieku lokā tu atradīsi atbildes uz daudziem jautājumiem, bet pēc tam ar jauniem spēkiem ķersies pie darba. Šomēnes tava dzīve būs cīņa, kurā tev atvēlēta uzvarētāja vieta. Šo dienu vari veltīt sev vai tuviem cilvēkiem, kuri priecāsies tevi redzēt.

 

VĒRSIS

Diena simbolizē patīkamus pārsteigumus. Domājams, ka negaidītu dāvanu tev pasniegs izredzētais. Tas var būt galdiņš diviem eksotiskā restorānā, neliels ceļojums vai uzaicinājums ciemos. Vari atzīties mīlestībā. Nebaidies no noraidījuma – šodien piepildīsies visas pašas lolotākās vēlēšanās.

Lasi arī: Dziedātāja PINK pēkšņi pārtrauca koncertu un devās apskaut meiteni, kura rokās turēja plakātu ar tekstu…

 

DVĪŅI

Šodien daudzi gados jauni Dvīņi spēs pastāvēt par sevi, veiksmīgi noslēgs komerciālu darījumu un pat gūs laimestu. Iespējams, no tevis iznāks lielisks uzņēmējs. Tev nāksies intensīvi un efektīvi strādāt nākotnes panākumu un pozitīvās perspektīvas vārdā.

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu prognozi pārējām zīmēm

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment