Iemācies noteikt, kuras ir sievietes erogēnās zonas – atliek tik vien paskatīties uz viņu!

Sievietes gaita

Pirmais, kam tev jāpievērš uzmanība, ir sievietes gaita – ja viņa iet, šūpodama gurnus, tad vari būt pārliecināts, ka viņas erogēnās zonas ir muguras lejas daļa un gurni. Ja viņa ejot, kājas pārliek nevis taisni uz priekšu, bet “krustiņā” kā modeles modes skatēs, tas viņas erogēnā zona noteikti ir kājas. Savukārt, ja viņa iet ar izvērstām krūtīm un visai raiti, lai viņas krūtis šūpotos līdz ar kustībām – tad jau viss skaidrs – erogēnā zona ir krūtis.

Randiņa laikā, pie jebkuras izdevības, pavadi viņu, turot savu roku viņai uz muguras lejas daļas vai apsēžoties, pieskaries viņas kājai. Savukārt, ja “lietas iet uz priekšu” un esat jau tikuši līdz nākamajam posmam, tad noteikti neatstāj pieskārienus gurniem un krūtīm bez ievērības.

Sievietes apģērba/aksesuāru izvēle

Šis jau nu ir ļoti uzskatāmi. Ja sieviete valkā blūzes, kreklus vai kleitas ar dziļu izgriezumu dekoltē zonā vai kaklā kar kakla rotas, tad viņas erogēnās zonas ir kakls un krūtis. Savukārt, ja velk īsus svārciņus, šortiņus vai kleitas, tad erogēnās zonas ir kājas, sēža un gurni. Aksesurāri arī nodod – auskari, gredzeni, rokassprādzes, pīrsingi, u.c. liecina par vēlēšanos akcentēt un gūt pieskārienus, konkrētajām ķermeņa daļām.

Ja redzi, ka sievietei kaklā ir skaista kaklarota, it īpaši, ja vēl komplektā ar dziļu izgriezumu, tad noteikti sniedz komplimentu vai it kā nejauši pieskaries krūšu daļai, paņemot plaukstā viņas kaklarotas kuloniņu, lai varētu to labāk apskatīt. Vai arī, ja redzi ausīs auskarus, tad aizliec viņas matus aiz auss, vai arī, ja sēdi pietiekami tuvu viņai, izelpo viņas auss virzienā. Galvenais sievietei ir just, ka viņas vēlme akcentēt šīs ķermeņa daļas ir izdevusies – sniedz uzmanību dažādos veidos, bet nedari to uzmācīgi.

Sievietes pieskārieni

Pieskārieni šajā gadījumā ir doma’ti nevis tev, bet gan viņai pašai. Ja, piemēram, runājot viņa atkārtoti pieskaras vienai un tai pašai ķermeņa daļai, tad neatstāj bez ievērības šo ķermeņa daļu arī tu. Vai arī, ja sieviete smēķē, tad tas tikai parāda to, ka viņas erogēnā zona ir lūpas.

Ir teorijas, ka sievietes pieskaras visbiežāk tām vīrieša ķermeņa daļām, kurām vēlas, lai vīrietis pieskaras viņai, bet nu, šai teorijai sievietes parasti strīdas pretī sakot, ka viņas pieskaras tām ķermeņa daļām, kuras viņai patīk vīrieša ķermenī, tāpēc šī paņēmiena patiesību tev nāksies noskaidrot pašam!

Lasi vēl: Lūk, zonas, kur tava meitene vēlas, lai tu viņu skūpstītu! Skūpstot #6, viņa būs EKSTĀZĒ

Avots: thestallionstyle.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment