Iemesli, kādēļ sievietes mēdz tēlot orgasmu

Pornogrāfija un mediji ir maldinājuši sabiedrību ar to, ka sievietei sniegt orgasmu ir ļoti viegli un uz to nav “īpaši jāiespringst”. Tomēr realitāte ir pavisam cita. Sievietes tiek mudinātas, lai tās izbauda seksu, bet reti kuri ir atrodama pamācībā kā, lai līdz tai baudai nonāk.

Ir tikai pāris iemesli, kādēļ sievietes tēlo orgasmu:

  1. Tevis dēļ

Tu esi centies visu vakaru, mēģinājis sniegt un saņemt baudu, bet sieviete vienkārši “to” nejūt. Tāpēc viņai daudz vieglāk šķiet atmest tam visam ar roku, ļaut tev “pabeigt” un vienkārši mierīgi gulēt. Kad pēc ilgas mīlēšanās nav sasniegts orgasms, tad sieviete labāk tēlo orgasmu, lai tas viss beidzas, jo negrib gulēt blakus kailam, uzbudinātam čalim, kurš laiza savas rokas un turpina “spēlēties” ar viņas dzimumorgāniem. Tas sāk radīt pienākuma sajūtu nevis uzbudinājumu.

  1. Sieviete nav iepazinusi pati sevi

Sieviešu orgasms nav tikai viena dzimuma atbildība. Tas nozīmē, ka arī pašai sievietei ir jārūpējas par savu orgasmu, jāiepazīst savs ķermenis, lai varētu parādīt vīrietim, kā ar to darboties, lai sasniegtu baudu. Ja sieviete pati kautrējas no sevis un pati sev ir sveša, tad ir maz ticams, ka vīrietim izdosies nejauši “uzskriet virsū” tavai baudas vietai.

  1. Alkohols

Ne tikai vīriešiem ir problēmas ar sava draudziņa darbību, pēc vairākām alkohola glāzēm. Ar problēmām saskaras arī sievietes. Nenoliedzami, alkohols ļauj atbrīvoties un pat radīt spēcīgāku kaisli un vēlmi pēc mīlēšanās, bet pašu orgasmu sasniegt ir grūtāk. Tas ir tāds ļauns dabas mātes joks.

 

 

Avots: cosmopolitan.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment