Iemesls, kādēļ ātrā palīdzība mēdz kavēt – par šo nebūsi aizdomājies!

1

Ļoti daudz ir dzirdēts par nekompetentiem ārstiem un ātro palīdzību, kuru reizēm nācies gaidīt pat stundām ilgi.

Šo negatīvo viedokļu dēļ daudziem iedzīvotājiem pat šķiet, ka ārsti ir visīstākie slepkavas. Bet, vai tā tiešām ir patiesība?

Pirms kāds tiek nosodīts, ir jāzina patiesais stāsts, kas paslēpts zem reālās situācijas. Tieši šī iemesla dēļ mūsu redakcija šodien piedāvā ieskatīties kādā situācijā mazliet dziļāk, atklājot kādas mediķes patieso stāstu.

Lasi vēl: Vai tas var gadīties arī ar mums? Šī cilvēka bojāeja autokatastrofā liek satraukties šoferiem visā pasaulē

Šķir lapu tālāk, lai lasītu stāstu!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    Pilnībā piekrītu rakstam ! Arī manai dzīves biedrei nācās sastapties ar ko visai līdzīgu Pirmajā reizē NMP (Neatliekamā medic. palīdzība)ieradās pēc4.min Tieši pēc gada kad atkal bija vajadzīga palīdzība ,tā ieradās pēc 18.min !!!! un……tās izrādījās liktenīgas .Pietrūka laiks,lai ko mainītu ……
    Pirms tam , mana paziņa ,arī medicīnas darbiniece NMP, pastāstīja ,….,,ātrie” bieži vien zinot pie kāda slimnieka jābrauc ,…nemaz sevišķi nesteidzas,jo,…..ja Dieviņš būs lēmis ,…tad viņiem darbiņš nebūs jādara ………………

  • <cite class="fn">Tamara</cite>

    Nepiekritu man ātrie atbrauca laicigi ,bet nezinoši .Man bija infarkts ,viņi pat nepaņēma uz slimnicu.

  • <cite class="fn">Ilva</cite>

    Es pati pabeidzu medskolu, izgāju visas prakses dažādās Lavtijas pilsētās un slimnīcās, tai skaitā biju praksē “ātrajos”. Meitene, kurai biju piesaistīta, sēdēja i-netā, gaidīja izsaukumu. Mums noskanēja signāls, jādodas uz izsaukumu. Un ko mēs darījām? Es stāvēju jau ar somu un mēteli pie druvīm, kamēr tā meitene (saucamā daktere……) sēdēja pie datora līdz apēda iesākto jogurtu!!!!!!!!!!! Es biju reāli šokēta. Tu mani māci strādāt NMP, bet rādi tādu piemēru??!?! Sēdēt līdz apēsts iesākatais un tad jokojot ar kolēģiem lēnām doties uz mašīnu. Tagad strādāju ar savu diplomu pilnīgi citur, negribu nekādus ātros….

Leave a Comment