Pagatavošana:
1.Liekam vārīties gaļu. Pareizajam buljonam priekš soļankas ir jābūt stipram, sātīgam. Bet, ja jums tas ir par daudz – tad var izvārīt buljonu no neliela gaļas gabaliņa ar kauliņu, bet tādu stipru buljonu var atšķaidīt ar ūdeni.
2.Sagriežam izvārīto gaļu, šķiņķi, desu un cīsiņus smalkās strēmelēs. Sīpolu sagriezt gredzenos.
3.Apcepam sīpolus kopā ar tomātu pastu olīveļļā. Vārošajā buljonā liekam gaļu, desas izstrādājumus – ļaujam uzvārīties.
4.Pēc tam pievienojam gurķus un sīpolus – arī gaidām, kad uzvārīsies, samazinām liesmu un ļaujam pavārīties vēl aptuveni desmit minūtes.
5.Pievienojam lauru lapas, tad olīvas un kaperus, lai tie uzsiltu.
Lasi arī: Fantastiski garšīgi marinēti sīpoli. Noderēs kā piedeva šašlikam, salātiem un gardai uzkodai!
Būsim ļoti pateicīgi, ja padalīsies ar recepti – draugiem.
Tevi noteikti interesēs
- Iedzīvotāja brīdina visus klientus, kuri izmanto OCTA “Swedbank” – saņēmu sodu un tikai tad visu sapratu
- Mana māsa smējās par manu dūnu jaku, kamēr gājām pie vecākiem, bet tēva mājās viņa kaut ko uzzināja
- Vai arī jūs mulsina jautājums, kāpēc mājās ēdiens “nav tik garšīgs”; pastāstīšu, kādus trikus izmanto kafejnīcas
- Gribam palīdzēt, bet sanāk pretēji: lielākā kļūda, ko pieļauj gandrīz visi, barojot putnus ziemā
- Kompānija Tele2 paziņo būtiskus jaunumus par izmaksām klientiem, kuri stāsies spēkā no 1.marta
- “Kas tie par svētkiem ja nevar pieēsties”, no Jaungada svinībām pie viņiem vienmēr atbraucām izsalkuši










