Viņi caur internetu mīlēja viens otru 2 gadus, bet satikšanās dzīvē bija pilnīga traģēdija

 

Šai meitenei gadījās tāda situācija, bet viņa izvēlējās skarbāku taktiku: iešķaidīt satiktā cilvēka galvaskausu ar metāla nūju, lai viņš līdz galam saprastu situāciju.

24 gadus vecā Heilija Foksa no ASV Oregonas štata pirms 2 gadiem internetā iepazinās ar 26 gadus veco Semjuelu Kempbelu, kuru beidzot satika tad, kad viņš pārvācās uz viņas apkārtni, lai būtu tuvāk meitenei.

Saskaņā ar policijas ziņojumu, Heilija aizveda Semjuelu pie galda savas mājas ārpusē, kur viņi apsēdās un dzēra vīnu. Jaunā sieviete lūgusi puisim aizvērt acis, un pēc tam, kad viņš to izdarīja, Heilija 3 reizes iesita Semjuelam pa galvu ar metāla beisbola nūju.

Lasi arī: Tikai 1 no 5 cilvēkiem var atrast kļūdu šajā attēlā: Kā ir ar tevi?

Semjuels cieta no iedragāta galvaskausa un, visticamāk, arī no lauztas sirds pēc tam, kad Heilija policijai atzina, ka izdarījusi šo noziegumu tāpēc, ka vairs nevēlējās būt Semjuela draudzene pēc tam, kad bija ar viņu satikusies.

Acīmredzot meitenei neienāca prātā, ka varbūt būtu pieticis ar vienkāršu frāzi “es nevēlos būt ar tevi kopā”.

Avots: sickchirpse.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">filips-72</cite>

    ..es ceru,ka puisis kādreiz sameklēs tādu ,,kuplāku čiekuru ” un ,, pateicībā ”par nodarījumu to novietos pareizajā vietā ! Citādi dzīvot nebija vērts !

Leave a Comment