Ieskaties un uzzini, kurš ir tavs laimīgais skaitlis, balstoties uz tavu horoskopa zīmi!

Saule – 1

Saule ir to cilvēku pārvaldnieks, kas dzimuši Lauvas zīme. Vieninieks nozīmē pozitīvu startu un sākumu biznesā. Tieši tādēļ skaitlis viens Lauvām ir īsts veiksmes magnēts. Gluži pretēji ir ar skaitli divi, no kura Lauvām vajadzētu izvairīties, jo šis skaitlis bremzē attīstību un palēnina izaugsmi.

Mēness – 2

Divniekam astroloģijā piemīt mīlestības un drošības enerģētika, kas tik ļoti nepieciešama Vēža zīmē dzimušajiem. Šie skaitļi sniedz veiksmi un mieru: 22, 222, 2222 – skaitļi, kas Vēžiem ir visveiksmīgākie. Tāpat veiksmīgi ir arī šādi skaitļu salikumi ar septītiniekiem: 27, 272, 722 – šie cipari viens otru pastiprina. Taču skaitlis viens Vēžiem nes nemieru.

Marss – 3

Šis ir Aunu un Skorpionu veiksmīgais skaitlis. Jebkurās situācijās, kad nepieciešams tikt galā ar dažādiem izaicinājumiem, viņiem vislabāk atrasties skaitļa trīs klātbūtnē. Droši sarunājiet vissvarīgākās tikšanās trešajos datumos. Turklāt varat iegādāties talismani trijnieka formā.

Merkurs – 4

Šajā skaitlī ir ietverta zinību, dziļu domu un zināšanu apmaiņas enerģija. Četrnieks sniedz veiksmi Jaunavām un Dvīņiem. Šīs zīmes pārstāvjiem ieteicams strādāt žurnālistikā, uzņēmējdarbībā, pārskaitījumu darījumu veikšanā vai jebkurā citā darbā, kur nepieciešams strādāt ar informāciju un tās apmaiņu. Turklāt kā talismanu varat izmantot četrstūri – vienalga, vai tas atrodas iestrādāts apģērba, vai arī tas ir kulons, varbūt pat tetovējums.

Jupiters – 5

Šis skaitlis nes pozitīvu enerģiju Strēlniekiem, īpaši tad, ja viņi ikdienā strādā ar cilvēkiem. Kopumā Strēlnieki ir sava likteņa mīlēti, tādēļ skaitlis pieci nesīs veiksmi savienojumā ar pilnīgi jebkuru citu skaitli. Kā rotaslietas viņiem ieteicams izvēlēties simbolus ar pieciem stariem, piemēram, zvaigzni.

Venēra – 6

Šis ir harmonijas skaitlis, kuru visvairāk izbauda Svari un Vērsis. Skaitlis seši spēj nest veiksmi šīm Zodiaka zīmēm tad, ja viņi dzīvē nodarbojas ar sev sirdij tuvu darbu. Turklāt skaitlis seši nesīs veiksmi arī jebkurā citā dzīves jomā. Droši kāzas rīkojiet 6.06. datumā. Skaitļi četri un deviņi tikai uzlabos jau tā labvēlīgo skaitļa seši ietekmi. Skaitlis četri pozitīvi ietekmē attiecības un laulības dzīvi, bet skaitlis deviņi sniegs panākumus radošās jomās un profesionālajā izaugsmē.

Saturns – 7

Skaitlis septiņi jau tā tiek uzskatīts par veiksmīgu, taču ikdienā īpaši veiksmīgs tas būs Mežāžiem. Saturns ir neparedzama planēta, tik pat neparedzama, kā Mežāža zīmē dzimušie. Skaitlis septiņi palīdz šīm savdabīgajām zīmēm ieklausīties savā sargeņģelī un pieņemt pareizus lēmumus.

Urāns – 8

Astoņi ir laimīgs skaitlis Ūdensvīriem. Šī skaitļa izskats atgādina vienas tās puses atspulgu ūdenī. Tieši astotnieks palīdz šīs zīmes pārstāvjiem uzņemt enerģiju no apkārtējās vides, sniedzot šiem talantīgajiem, neatlaidīgajiem un mērķtiecīgajiem cilvēkiem iedvesmu un spēkus. Turklāt skaitlis astoņi ir bezgalības simbols, tādēļ Ūdensvīriem ieteicams izvēlēties rotaslietas, kurās ietverts šis simbols.

Neptuns – 9

Deviņi ir pabeigtības simbols, kas apzīmē arī briedumu, apļa nobeigumu. Šis skaitlis īpaši veiksmīgs ir Zivīm. Viņiem ieteicams izvarīties no jebkādiem asiem priekšmetiem, rotaslietām. Vislabākas ornament Zivīm būs aplis. Skaitlis deviņi kopā ar skaitli viens Zivīm nes veiksmi finansiālajā jomā, bet deviņi kopā ar skaitli divi palīdz pastiprināt intuīciju un palīdz pieņemt pareizos lēmumus, savukārt kopā ar skaitli seši – piesaista mīlestību.

Turpmāk jūs zināsiet, kurš skaitlis ir vispiemērotākais tieši jums! Izmantojiet katra skaitļa labvēlīgās īpašības savā labā un izvairieties no tiem skaitļiem, kas var nebūt tik veiksmīgi.

Lasi vēl: Numeroloģija- ko nozīmē tavs vārds?

Avots: abiem.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment