Indijā piedzimuši siāmas dvīņi, kuriem ir kopīga lielākā daļa dzīvībai svarīgo orgānu

Dvīnīši pamatīgi pārsteidza savus vecākus, kas nevarēja atļauties ultrasonogrāfiju un nezināja, ka mazuļiem ir kopīgs vēders un kājas. Viņu mātei Gudo Devi tika veikts ķeizargrieziens, un viņas ginekologs, kurš pieņēma dzemdības, pastāstīja, ka ārstiem nebija ne jausmas, ka bērniem ir savienoti ķermeņi.

“Mūsu slimnīcā šis ir pirmais gadījums, un mēs visi bijām šokā, kad bērni piedzima.”

1

“Mazuļi ir pilnībā veseli, tāpēc viņiem nebija vajadzīga intensīvā aprūpe, un viņi uzreiz nonāca pie mātes. Mēs nevaram pateikt, cik ilgi viņi izdzīvos, jo siāmas dvīņu mūžs parasti ir īss.”

Satrauktie vecāki Gudo Devi (25) un viņas vīrs Dalvirs Sings (27) grūtniecības laikā nevarēja atļauties ultrasonogrāfiju, un viņi plāno konsultēties ar ārstiem no lielākām slimnīcām, lai varētu izglābt savus pirmdzimtos.

Dalvirs stāsta, ka neveda sievu uz regulārajām veselības pārbaudēm vai ultrasonogrāfiju, jo grūtniecība noritēja bez problēmām.

2

“Mēs bijām ļoti satraukti, kad sākās dzemdības, bet, kad es ieraudzīju mazuļus, es nespēju noticēt savām acīm.”

“Es biju dzirdējis par šādiem gadījumiem, bet nevarēju iedomāties, ka man pašam varētu būt siāmas dvīņi”, viņš stāsta. Ģimene ir satriekta, bet viņi tic, ka Dievs viņus pasargās.

3

“Tiklīdz mazuļus izrakstīs no slimnīcas, es viņus aizvedīšu uz lielāku slimnīcu un konsultēšos ar speciālistiem par viņu atdalīšanu,” stāsta Dalvirs.

Avots: www.mirror.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment