Indikatori tam, ka tava draudzene ir pārāk greizsirdīga

1. Tu nedrīksti pieminēt citas sievietes

Tavas draudzenes greizsirdība aizliedz tev vispār pieminēt citas sievietes. Vienalga, vai tā ir darba kolēģe vai arī tuvākā kioska pārdevēja, kura jau skaidri zina, kādu kafiju tu izvēlies katru rītu – ja tu ieminies par kādu no šīm sievietēm, tavas draudzenes sejā parādās iznīcinošs skatiens.

Padomā, ko ilgtermiņā šāda attieksme nodarīs jūsu attiecībām. Ja cilvēks nav spējīgs saprast, ka katra sieviete, kas ienāk tavā dzīvē, nav drauds viņai, tad šīs attiecības nekur tālu neaizvedīs. Protams, atskaitot gadījumus, kad pats esi devis iemeslu šādai neuzticībai.

2. Viņa apsūdz tevi flirtēšanā ar citām sievietēm

Vīrieši flirtē – pat tad, ja viņi to tā nemaz nedomā. Tā ir dabiska reakcija, kas rodas, atrodoties sieviešu tuvumā. Lielākajā daļā gadījumu vīrietis vienkārši ir jauks. Ja tu tiešām neflirtē ar citām sievietēm, bet tava draudzene tevi par to visu laiku apsūdz, sāc uzmanīties! Viņai šķitīs, ka pat dzeramnaudas atstāšana jaukai viesmīlei būs flirtēšana.

3. Viņa tevi neizlaiž no savām acīm

Ir tāds teiciens : prom no acīm, ārā no prāta. Un, tā kā viņai tu nekad neesi ārā no prāta, viņa tevi nekad neizlaidīs no savām acīm. Tas padara praktiski neiespējamu dzīvot normālu vīrieša dzīvi, jo katrs solis, ko tu spersi, tiks novērots un piefiksēts. Ar laiku tu sajūtīsi, ka tev nav nekādas brīvības, un tas tik un tā agri vai vēlu sabojās jūsu attiecības.

4. Ložņāšana pa internetu

Ja viņa tev ir pārstājusi rakstīt, viņa noteikti mēģina izpētīt visas tavus sociālos kontus un cenšas noskaidrot, ko tu dari vai esi darījis pirms dažām stundām. Galvenais ir tas, lai viņai nebūtu pieejamas tavas paroles – tā nav kaut kā slēpšana no viņas, attiecībās vienkārši ir jāpastāv uzticībai, kas neprasīs ielīšanu otra cilvēka dzīvē.

5. Viņa nevēlas dzirdēt tavas labās ziņas

Patiesi greizsirdīga sieviete ne tikai nevēlas dzirdēt citu sieviešu pieminēšanu, bet arī neko par taviem panākumiem, piemēram, darbā. Viņa varētu būt arī greizsirdīga par to, ka tev ir bariņš labu draugu, par to, ka tev ir darbs, kas tev patīk un kurā tu pelni labu algu, kā arī vienkārši visu par to, ka esi neticami laimīgs cilvēks. Jā, tā tas ir – viņa var būt greizsirdīga uz tevi pašu pat tad, ja ir tevī iemīlējusies.

 

Avots: www.askmen.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Nepaliec viens šajā Valentīndienā: https://goo.gl/jApPYO</cite>

    Drīz jau Valentīndiena. Vai tev ir sava Otrā Pusīte? Tāda, kādu gribi, nevis, kāda gadījās?
    Tagad vieglāk kā jebkad agrāk – visādi tinderi, seksdraugi, gribu un otras puses nu jau ir pagātne. Par naftalīna aroma piesūkušos oho nemaz nerunājot. Laikā, kad virtuālās pasaules pieejamības dēļ nepamanām tos, kas tepat blakus, varbūt blakusmājā, vai pat tavā kāpņutelpā.
    Ienāc, novērtē un jau šovakar izbaudi randiņa romantiku visā krāšņumā!

Leave a Comment