Interesanta reliģija neticīgajiem: ‘Bekona baznīca’ aicina pie sevis cilvēkus, kuri Dieva vietā pielūdz gaļu

Šīs 2012. gadā Lasvegasā dibinātās baznīcas moto ir diezgan vienkāršs – bekons ir mūsu Dievs, jo bekons ir īsts. Kurš gan var strīdēties ar šādu loģiku?

Baznīca apgalvo, ka tai ir jau vairāk nekā 4000 gaļu mīlošu biedru. Šīs baznīcas apmeklētāji pārsvarā ir ateisti. Kaut arī baznīca apvieno gaļas mīļotājus, tās dibināšanas pirmais iemesls patiesībā bija ateistu jeb nereliģisko cilvēku tiesību aizstāvēšana. Tās dibinātājs apgalvo, ka Amerikā pret ateistiem daudzi izturas neiecietīgi, un tam ir jāmainās.

 

church-of-bacon

Viņš arī stāsta: “Mēs izvēlējāmies smieklīgu nosaukumu tāpēc, lai parādītu, cik nepareizi ir tas, ka sabiedrība piešķir automātiskas privilēģijas reliģiskiem cilvēkiem. Kāpēc lai bekona pielūgšana būtu sliktāka par Kristus ķermeņa pielūgšana? Atšķirībā no Dieva, kurš ir neredzams, bekonu vismaz var redzēt. Tas ir nenoliedzami īsts.”

 

church-of-bacon2

Šajā baznīcā iespējams arī likumīgi apprecēties. Kā apgalvo baznīca, to šeit var darīt cilvēki, kuri vēlas radošas un maģiskas kāzas, kurās nav iesaistīts Dievs.

 

church-of-bacon3

 

Avots: odditycentral.com

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment