Interesantākais atklājums pēdējā laikā – kas ir tas, kas patiešām aizved uz sievietes sirdi?

Pētnieki palūkojās uz 20 jaunu, veselīgu sieviešu reakciju uz izsalkumu. Viņām tika palūgts neēst 8 stundas, pirms eksperimenta. Sākumā dalībniecēm tika parādītas romantiskas bildes – tādas kā, cilvēki sadevušies rokās – tā visa laikā tika skenēta sieviešu smadzeņu aktivitāte. Pēc tam viņām tika pasniegta maltīte – šķidrums – aizstājēja dzēriens. Pēc tam viņām atkal tika parādītas tās pašas bildes, bet atšķirība bija tāda, ka nu viņām bija pilni vēderi – smadzenes vēlreiz tika noskenētas.

Rezultāti parādīja, ka sievietes bija vairāk atvērtas romantikai tad, kad bija paēdušas (balstoties uz skenēšanas rezultātiem). Citiem vārdiem sakot, sievietēm ir, khem, lielākas seksuālās tieksmes pēc tam, kad viņām ir pilni vēderi. 

“Viņas vairāk reaģēja uz romantiskām niansēm,” saka pētījuma autore Alise Elija. “Tā vietā lai mēs būtu noraizējušās un viegli sakaitināmas, kad esam izsalkuās, paēdušas mēs gribēsim darīt daudz jautrākas lietas. 

Pētnieki apgalvo, ka būs jāveic vēl citi pētījumi, lai noskaidrotu vairākas nianses. “Tas viss ir ļoti spekulatīvi, bet tomēr arī ļoti interesanti – diezgan negaidīts atklājums.”

Tagad tev būs lielāka motivācija aizvest savu sievieti vakariņās vai arī pašam tādas pagatavot!

Avots: www.womansday.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment