Interesanti! Kā bērns mainās, runājot ar mammu vai svešinieku!

Laulību un ģimenes dzīves psiholoģe, Dr. K.P. Leibovica pastāstīja par pētījumu: “Mēs atklājām, ka bērni, kas ir pat 8 mēnešus veci, var laimīgi spēlēties, bet viņu mātei ienākot istabā, 99,9% gadījumu, tie sāk raudāt, nokārto dabiskās vajadzības un pieprasa tūlītēju uzmanību. Atlikušais 1% bērnu bija ar redzes traucējumiem, bet izdzirdot mātes balsi, šie bērni tūliņ sāka mētāt apkārt rotaļlietas un vēlējās saņemt uzkodas, pat tad, ja bija paēduši. Tas ir fascinējoši.”

Pauls Olsens, trīs bērnu tēvs un pētījuma dalībnieks, bija pārsteigts par pētījuma rezultātiem. “Es vienmēr domāju, kādēļ gan sievai nekādīgi neko neizdodas padarīt. Viņa ir bērna kriptonīts un magnēts vienlaicīgi. Bet pret mani bērni labi izturas.”

Pētījums atklāja, ka par spīti vienādu disciplināru metožu izmantošanai, 100% bērnu reaģēja uz instrukcijām, kas izteiktas normāla balss tembrā un tos izteica kāds cits, nevis viņu māte.

Līza, pētījuma dalībniece un četru bērnu māte, pastāstīja: “Man nebija nepieciešams pētījums, es to jau zināju. Mani bērni, tiklīdz ierauga mani uzvedas uz pusi jaunāki. Tieši tādēļ, tagad esmu funkcionējoša alkoholiķe.”

Leibovica šobrīd strādā pie mātes dabisko feromonu maskējoša līdzekļa, lai ļautu mātēm atslābināties kaut uz mirkli, tikmēr, viņa iesaka ģimenei ar bērniem nežēlot naudu un ierīkot vannasistabu ar slēdzeni.

Avots: trendingstylist.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment