Internetā tracis par Kattie uzvaru X Faktorā – pārmet tautiešiem patriotisma trūkumu

Svētdien noslēdzās muzikālo talantu šovs X Faktors, kurā laurus plūca dziedātāja Kattie no Baltkrievijas. Pēc rezultātu paziņošanas internetā bija vērojams liels tracis ap balsojumu – daudzi cilvēki bija neapmierināti, ka Latvijas konkursā uzvarējusi dziedātāja no Baltkrievijas, nevis pašmāju talants.

Interneta komentāros daudzi cilvēki rakstīja, ka Latvijas iedzīvotājiem trūkstot patriotisma/pašapziņas un tas neesot normāli, ka latvieši balsojuši par ārzemnieci.

Lūk daži no komentāriem:

Ingeborga: “IDIOTI LATVIEŠI!!!
KĀ VAR BALSOT PAR CITU VALSTU DZIEDĀTĀJIEM?
KĀPĒC SAVUS PUIŠUS NEATBALSTĪJĀT!!!
IDIOTI UN MUĻĶI!
UN VISPĀR KUR IR REZULTĀTS???KĀPĒC NERĀDA BALSOJUMU ….VISMAZ FINĀLĀ JĀREDZ!!!
NETICU ŠIM REZULTĀTAM!!!”

Zaļā patriote: “Par Kattie balsoja nevis latvieši, bet latvijieši”
Tiesa, tikpat daudz cilvēki (vai pat vairāk) izteica atbalstu jaunajai dziedātājai, un norādīja, ka ar patriotismu tam nav nekāda sakara:
niksss: Cik var riet? Ja neprotiet zaudēt,tad vismaz izrādiet cieņu pret Keittie. Viņa cik spēdama īsā laikā apgūst un izsakāl latviešu valodā un ciena mūs un mūsu valodu. Kāpēc jūsu prāt būtu jābalso par sliktāku izpildījumu tikai tāpēc ,ka ir latvietis?”
Mārtiņš Krīgers: Es balsoju par Katie, jo uzskatu ka baritoniem tur nebija jābūt, bet latgaļi balso par jebkuru sū..u kas nāk no tās puses. Esmu Latvijas patriots, bet Katie bija labāka un izvēles citas nebija.”
Renārs Neļķe: Viss kārtībā, meitene atnāca un uzvarēja. Un nejauciet tautības (politiku) ar elementāru talantu.”

 

Jau vēstīts, ka TV3 skatītāji tiešraidē varēja sekot līdzi šova “X Faktors” lielajam finālam, kurā tapa zināms – muzikālā projekta otrās sezonas uzvarētāja ir dziedātāja Kattie no Baltkrievijas.

Katrs no dalībniekiem fināla pirmajā posmā izpildīja divus priekšnesumus. Otrajā uzstāšanās reizē piedalījās arī viesmākslinieki.

Kattie otrajā priekšnesumā dziedāja duetā ar “X Faktora” pirmās sezonas uzvarētāju Arturu Gruzdiņu, “Baritoni” sadziedājās ar četrām šarmantām dziedātājām – Antru Stafecku, Ievu Sutugovu, Rūtu Dūdumu un Dināru Rudāni, – savukārt “Radio trio” uzstājās kopā ar savu mentoru Intaru Busuli.

Pēc visu dalībnieku priekšnesumu izskanēšanas balsošana uz īsu laiku tika apturēta. Šova vadītājs Markus Riva paziņoja, ka vismazāko skatītāju atbalstu saņēmusi grupa “Radio trio”.

Tapa zināms, ka lielajā superfinālā sacentīsies un vēlreiz uz skatuves kāps Kattie un “Baritoni”, un skatītāji atkal varēja balsot par savu favorītu.

Izšķirošajā fināla cīņā vislielāko atbalstu guva Kattie. Tieši skatītāji lēma, ka par šīs sezonas Latvijas “X Faktora” uzvarētāju kļūst Kattie.

 

Kāds ir jūsu viedoklis?

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Atis</cite>

    Kads sakars tautiibai ar talantu ,llautinni laikam praatu izkuukojussi .

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    Kattie bija jāuzvar, viņa jau no paša sākuma bija labākā. Kāds sakars tautībai, visi cilvēki ie vienādi.

  • <cite class="fn">Oposums</cite>

    Balsoja jau par talantu, ne par tautību!

  • <cite class="fn">Sarmīte</cite>

    Kāds te sakars ar tautību. Jāuzvar spēcīgākajam un talantīgākajam, kas arī šoreiz pierādījās. Ja konkursa laikā neredzētu dziedātāju un būtu jābalso neredzot, rezultāts, 100 punkti būtu tieši šāds.

  • <cite class="fn">Alvis</cite>

    Tauta balsoja par katie malaci tautiesi ,kaitie bija to pelnijusi💋💋💋

  • <cite class="fn">Vina to ir pelnījusi</cite>

    Kāpēc muļķi? Ja gribi, lai uzvar latvieši , tad vajadzēja balsot. Nevis tagad čīkst….
    Viņa bija pelnījusi uzvaru.
    Iemācīties runāt latviski un dziedāt, ne visi to spēj, malacis meitene.❤

  • <cite class="fn">ome</cite>

    Par meiteni viedokļa nav, jo neskatījos, bet par balsojumu teikšu tā-nobalsots, tad beigts un nobungots, nav ko čīkstēt, kāda gan tam nozīme, ka ne no Latvijas. Kļūsim atvērtāki.

  • <cite class="fn">Saiva</cite>

    Super. Protams ka cilvēkiem grauž tas ka nauda aizbrauc uz citu valsti. Bet uz talantu jāskatās nevis uz naudu. Malacis Katti!!!

Leave a Comment