Intuīcija un mīļoto padoms paglābs jūs no fiasko: finanšu horoskops 2023. gada oktobrim

Vēzis (22. jūnijs–22. jūlijs)

Vēžiem oktobrī būs jābūt modriem, lai izvairītos no finansiālām problēmām. Planētas var radīt neparedzamas situācijas, tāpēc piesardzība un vērība ir veiksmīga mēneša atslēga. Klausieties citu padomus.

Lauva (23. jūlijs–22. augusts)

Lauvām ir svarīgi būt gataviem pārmaiņām pēc 9. oktobra, kad Venera vājinās. Izstrādājiet skaidru rīcības plānu un pārvaldiet resursus. Atturieties no naudas tērēšanas, ieguldiet sava tēla mainīšanā. Atcerieties, ka jūsu iekšējā attieksme ietekmē jūsu panākumus.

 

Jaunava (no 23. augusta līdz 22. septembrim)

Jaunavām oktobrī vajadzētu izvairīties no kredītiem un parādiem. Koncentrējieties uz esošo problēmu risināšanu un esiet piesardzīgs. Panākumi nāk caur produktivitāti un motivāciju. Uzmanieties no riskantiem darījumiem un esiet piesardzīgs finanšu jautājumos.

Svari (no 23. septembra līdz 22. oktobrim)

Oktobris Svariem sniedz iespēju atpūsties un relaksēties, tāpēc noderēs īss atvaļinājums. Mēneša sākums pirms 8. datuma ir labvēlīgs laiks finansiālām aktivitātēm, īpaši radošiem uzdevumiem. Jāievēro piesardzība, lai izvairītos no liekiem izdevumiem. Oktobris var ietekmēt jūsu atmiņu, tāpēc atlieciet mācības.


Skorpions (no 23. oktobra līdz 21. novembrim)

Skorpioniem palīdzēs pozitīvās domāšanas spēks vēlamo mērķu sasniegšanā un pārliecība par finanšu jautājumiem. Šomēnes būs labvēlīga iepirkšanās mājai un ģimenei. Ir svarīgi uzturēt kārtību un regularitāti finansēs.

 

Strēlnieks (no 22. novembra līdz 21. decembrim)

Periods piemērots smagam darbam un radošumam, taču nesteidzieties un neiesaistieties konfliktos. Koncentrējieties uz uzdevumiem, un rezultāti būs vēlāk. Labs garastāvoklis palīdzēs tikt galā ar uzdevumiem.

Mežāzis (no 22. decembra līdz 19. janvārim)

Mērena iepirkšanās uzmundrinās Mežāžus. Mēnesi sāc ar aktīvu darbu, tad brīvām aktivitātēm atstāj laiku pēc 9. datuma. Mēneša otrajā pusē palieciet zemā līmenī un saglabājiet savu motivāciju.


Ūdensvīrs (no 20. janvāra līdz 18. februārim)

Meklējiet motivāciju un entuziasmu mijiedarbībā ar jauniem cilvēkiem. Atturieties no lieliem pirkumiem un finanšu darījumiem, jo ​​planētas ne vienmēr ir labvēlīgas. Labāk pārplānojiet pirkumus līdz novembrim.

 

Zivis (no 19. februāra līdz 20. martam)

Iestatiet pareizās prioritātes un ievērojiet plānu, lai izvairītos no enerģijas izsīkšanas. Rūpējies par sevi, nepārslogojies ar darbiem un izvairies no nevajadzīgām lietām.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment