Ir atrasts zēns, kurš uzaudzis ar cūkām un nemāk runāt

Šī netradicionālā situācija ir radusies vienā no Ķīnas provincēm. Kad konkrēto māju apmeklēja sociālais darbinieks, viņš atrada 7 gadus vecu puisīti guļam uz drēbju kaudzes, cūku aizgaldā. Viņš bija noklāts ar netīrumiem, izkārnījumiem un ķermenis bija nosēts ar zilumiem un maziem griezumiem.

Ir izteikts minējums, ka šī ģimene jau iepriekš ir pametusi novārtā 3 šī puisīša brāļus un māsa, kuri ir aizgājuši bojā. Vienu bērnu savā apgādībā ir paņēmusi puisīša tante, bet šis nabadziņš ir palicis dzīvot ar saviem vecākiem, kuri neliekas par viņu ne zinis un ļauj viņam mitināties kopā ar cūkām.

puika cūka22

Kaimiņi stāsta, ka ir dzirdējuši konstantu raudāšanu un kliegšanu, kas ir radusies no tā, ka māte ir situsi savu bērnu un valkājusi no viena mājas kakta līdz otram. Kad kaimiņi bija devušies pie mātes, lai noskaidrotu, kas par lietu un mēģinātu viņu atrunāt no šādām darbībām, tad māte tikai stāvējusi un smaidījusi.

Sociālais darbinieks nekādus procesus nedrīkst uzsākt, neskatoties uz to, ka puisis acīmredzami dzīvo kā cūka un 7 gadu vecumā vēl joprojām nemāk runāt. Ir jāgaida atļauja no pilsētas varasiestādēm. Tomēr eksperti uzskata, ja bērns tiks iekļauts normālā vidē, tad viņš spēs adaptēties un sākt runāt, iespējams kļūstot arī par pilnvērtīgu sabiedrības locekli.

puika cūka3

Tagad puisēns ir aizsūtīts pie savas tantes un viņam ir veikta medicīniskā izmeklēšana.

Avots: mirror.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment