Izbiedēta ģimene atrod NĀVĒJOŠA ZIRNEKĻA kūniņu uz pusdienu banāna!

Mišela, 24 gadus veca, māmiņa, baiļojas par to, ka nu viņa dala savu dzīvojamo telpu ar pasaules nāvējošākajiem zirnekļiem. Bailes diemžēl ir pamatotas, jo uz nopirktā banāna tika atrasta kūniņa no tīkliem, kādus vērpj zirnekļi. Cauri tīklam ir saskatāma brūna muguriņa.

Mišela ievietoja fotogrāfiju sociālajos tīklos, kur pāris minūšu laikā tika izteikti vairāki minējumi par to, ka tas varētu būt Brazīlijas klejojošais zirneklis. Tā ir izplatīta parādība, ka šie zirnekļi vij savas “ligzdas” un veido kūniņas banānu ķekaros.

Šī zirnekļa inde cilvēku var nogalināt aptuveni 2 stundās un var sniegt vīrieša kārtas upurim 4 stundu ļoti sāpīgu erekciju. Tā inde tiek pētīta, lai spētu rast līdzekli erekcijas disfunkcijas ārstēšanai.

Mišela ielika banānu aiztaisāmā maisiņā un aiznesa to atpakaļ uz lielveikalu, kur viņai piedāvāja kompensācijas naudu un aizsūtīja šo banānu uz ekspertīzi.

zirneklis un banāns

Tomēr 2 bērnu mātes prāts vēl joprojām ir nemierīgs, jo viņa satraucas par to, ka mazie zirneklīši varētu būt izplatījušies pa māju. Banāns bija atradies virtuvē 4 dienas un tas elementāri varēja aizceļot līdzi meitai uz skolu.

Tas ir pats bīstamākais zirneklis pasaulē, bet pret šī zirnekļa indi ir saņemama pretinde, kas spēj glābt cilvēka dzīvību, ja to laikus saņem. Tāpēc nāves gadījumi ir nedaudzi.

Avots: mirror.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment