
Šie ir slavena spāņu šefpavāra Fernando Kanalessa salāti, bet lieliski tie ir tieši ar to, ka tie ir ārkārtīgi viegli pagatavojami, sātīgi un no vienkāršām sastāvdaļām.
Dažreiz šiem salātiem var pievienot arī vēl konservētas zaļās olīvas, kas ēdienu padara vēl garšīgāku. Protams, ar nosacījumu, ka olīvas jums garšo.
Jāpiebilst, ka spāņu virtuve ir daudzveidīga un bagātīga, kas atspoguļo Spānijas reģionālo dažādību un kultūras ietekmes.
Spāņu virtuvei ir dažādi kultūru simbolizējoši ēdieni, piemēram, paella – tas ir ēdiens, kas sastāv no rīsiem, garšvielām, gaļas, zivīm un dārzeņiem. Interesanti, ka katrā Spānijas reģionā paellai var būt visdažādākās versijas.
Izpildi testu!
Tāpat Spānijai raksturīgs tāds ēdiens kā gaspačo – auksta zupa, kas gatavota no dārzeņiem un tradicionāli to gatavo no tomātiem, paprikas, gurķiem, sīpoliem, ķiplokiem un nedaudz eļļas. To pasniedz vienmēr atdzesētu.
Lasi vēl: Īstās garšas pieskāriens! Viltotie tīteņi ar slepeno sastāvdaļu un tomātu mērci (+recepte: soli pa solim)
Bet šoreiz piedāvājam jums izcilu spāņu šefpavāra salātu recepti, jo, pirmkārt, tie ir ļoti gardi, otrkārt, to pagatavošanai nepieciešams ļoti maz sastāvdaļu.

Sastāvdaļas:
Kartupeļi – 350 grami
Tomāti – 250 grami
Olas – 3 gab.
Sīpols – 100 grami
Lasi vēl: Zināms, kad būs pieejamas pirmās Latvijas zemenes
Raksta turpinājumu lasi nākošajā lapā:
Tevi noteikti interesēs
- Jaunais gads nesīs sniegu — un kas pēc tam? Sinoptiķi atklāj janvāra prognozi
- Randiņā ar Andri (54) vairs nespēju klusēt, kad viņš atklāja negaidīto prasību sarakstu: stāstu, kā rīkojos
- Ceptas olas vienmēr izdosies daudz garšīgākas, ja eļļas un sviesta vietā izmantosiet vienu pavisam vienkāršu sastāvdaļu
- Masveidā saņemto klientu sūdzību rezultātā uzņēmums “Bite” ir spiests saviem klientiem piedāvāt īpašu piedāvājumu
- Kāda būs vasara: pirmā lielā sinoptiķu prognoze 2026. gada jūnijam, jūlijam un augustam
- Vasilisa Volodina publicējusi 2026. gada janvāra horoskopu; Aunam spēcīga intuīcija, bet Lauvai uzlabojumi daudzās jomās








