Izplatās ziņas par Lukašenko veselības stāvokļa pasliktināšanos

Pēc paziņojuma, kas publicēts portālā “pravda.com.ua”, pašpasludinātais Baltkrievijas prezidents Aleksandrs Lukašenko neparādījās uz Valsts karoga, valsts ģerboņa un Baltkrievijas himnas dienas svinībām 14. maijā, atsaucoties uz ziņām par viņa veselības stāvokļa pasliktināšanos.

 

Premjerministrs Romāns Golovčenko paziņoja Lukašenko runu.

 

“Zerkalo” norāda, ka Lukašenko klātbūtne šajā ceremonijā bija būtiska, jo “galu galā viņš jau piekto dienu nav bijis redzams sabiedriskajā vidē”.

 

Jau ir ziņots, ka pēc militārās parādes Maskavā Lukašenko steidzami atgriezās Baltkrievijā, neapmeklējot neoficiālās svinības. Šis pavērsiens, iespējams, bija saistīts ar veselības problēmām.

 

Lukašenko 9. maijā piedalījās militārajā parādē Maskavā, ko rīkoja Vladimirs Putins. Pēc tam bija plānotas “neformālas brokastis” ar citiem parādes viesiem no Armēnijas, Kazahstānas, Kirgizstānas, Tadžikistānas, Turkmenistānas un Uzbekistānas, bet žurnālisti nemanīja Lukašenko starp tiem.

Lasi arī: Uz pirkstiem gredzeni un rokās iPhone. Kā izskatās sociālā dienestā sastopamie “mazturīgie”


Ne Minska, ne Maskava oficiāli nekomentēja šo situāciju. Tomēr mediji ziņo, ka Lukašenko pēkšņi pasliktinājās un steidzami pameta Maskavu.

Turklāt parādes laikā tika novērots, ka Baltkrievijas prezidenta roka bija pārsieta.Tāpat ir informācija, ka viņu uz lidostu pavadījusi ātrā palīdzība

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment