Ja domājat, ka zināt labāko gaļas atsaldēšanas veidu, tad rūgti maldāties. Pat pētījumi ir pierādījuši to, ka mēs visu šo laiku esam nepareizi atsaldējuši gaļu. Zinātniece Sjūzana Eksteda apgalvo, ka tas, kā lielākā daļa cilvēku atsaldē gaļu, ir ļoti nepareizi.
Doktore Sjūzana apgalvo, ka labākais veids, kā atsaldēt gaļu, ir tās ievietošana aukstā ūdenī. Tādā veidā tiek saglabāta ēdiena garša, jo ūdens siltumu vada daudz labāk par gaisu. Turklāt, tas ir arī ātrākais gaļas un zivju atsaldēšanas veids.
“Zinātnieku un profesionāli pavāri šo paņēmienu zina jau sen, bet parastie iedzīvotāji gan nē,” tā mums saka Sūzana. Par visu sīkāk, lasi nākamajā lapā!
Lasi vēl: Kāds skolēns, izdarīja pašnāvību pēc tam, kad viņam iemeta ar gaļas gabalu – lūk kāpēc
Pāršķir lapu, lai uzzinātu kā pareizi jāatkausē gaļa!
Tevi noteikti interesēs
- Iztērēju visu Māra ietaupījumus un uzrīkoju sev pamatīgu Vecgada vakaru Taizemē; kas viņam par to bija sakāms
- Bukmeikeri atklāj savas prognozes par “X Faktora” sestās sezonas uzvarētāju: ”Ar 50% varbūtību”
- Rimi veikalos gaidāmas lielas izmaiņas – Latvijā visu ieviesīs jau pēc 4 mēnešiem
- Meteorologs Toms Bricis: brīvdienās iestāsies kārtīga ziema, bet no 15. decembra viss strauji mainīsies
- Uzkoda Jaunajam gadam, kas saglabājas ilgāk svaiga par salātiem: nav pat jāstājas pie plīts, un tā vienmēr kļūst par galda rotu
- Mājās sāka tecēt ūdens krāns, apjuku un nezināju ko darīt: skrēju pie kaimiņa – vēlāk par mums sāka tenkot








