Labākais veids, kā atsaldēt gaļu, ir ielikt to caurspīdīgā plēvē un ievietot aukstā ūdenī.
Pētījumos arī noskaidrojās, ka lielākā daļa cilvēku gaļu atsaldē, vienkārši ieliekot to ledusskapī, jo uzskata, ka tā ir daudz higiēniskāka metode.
Tie, kas gaļu atsaldē mikroviļņu krāsnī, arī pieļauj ļoti lielu kļūdu, jo tādā veidā bojā produktu. Iesakām kategoriski izvairīties no gaļas atsaldēšanas mikroviļņu krāsnī – jūsu pašu veselības labad.
Lasi vēl: Kāds skolēns, izdarīja pašnāvību pēc tam, kad viņam iemeta ar gaļas gabalu – lūk kāpēc
Avots: abiem.lv
Tevi noteikti interesēs
- “Uzšķīlusies jauna dzirksts!”: šlāgerdziedātāja Jāņa Moiseja dzīvē notikušas lielas pārmaiņasby Laura Andersone
- Atvasara līdz oktobra vidum: kāds rudens gaida Baltijas iedzīvotājus 2025. gadāby Sandra Vīgante
- Lietuvietis agrā rīta stundā mežā iemūžina video kadros pasakainus brīžus (+ VIDEO)by Laura Andersone