Labākais veids, kā atsaldēt gaļu, ir ielikt to caurspīdīgā plēvē un ievietot aukstā ūdenī.
Pētījumos arī noskaidrojās, ka lielākā daļa cilvēku gaļu atsaldē, vienkārši ieliekot to ledusskapī, jo uzskata, ka tā ir daudz higiēniskāka metode.
Tie, kas gaļu atsaldē mikroviļņu krāsnī, arī pieļauj ļoti lielu kļūdu, jo tādā veidā bojā produktu. Iesakām kategoriski izvairīties no gaļas atsaldēšanas mikroviļņu krāsnī – jūsu pašu veselības labad.
Lasi vēl: Kāds skolēns, izdarīja pašnāvību pēc tam, kad viņam iemeta ar gaļas gabalu – lūk kāpēc
Avots: abiem.lv
Tevi noteikti interesēs
- Aprīļa sākums aizsaucis mūžībā leģendāru dziedātāju, kurš līdz pēdējām minūtēm bija īsts cīnītājsby Sandra Ločmele
- Tomāti būs brīvi no fitoftoras – eksperts atklāj labāko veidu, kā atbrīvot dārzeņus no kaitesby Anete Vītola
- Ko nozīmē mazā zivtiņa uz automašīnas aizmugures — izskaidrojam tās patieso nozīmiby Rinalds Bergmanis