Ja domā, ka dzīvē neko nesasniegsi, ievelc elpu un izlasi šo!

Mūsdienās mēs visi atrodamies nemitīgā steigā – mēs steidzamies nokļūt tur, kur dodamies, steidzamies kaut ko sasniegt, steidzamies pabeigt lietas līdz galam. Mēs kļūstam nomākti, kad viss nesanāk tā, kā bijām vēlējušies, kad rezultāti nav tūlītēji. Tās ir kā sacīkstes, un mēs baidāmies skriet visiem nopakaļ. 

Sasniegumu vecums ir krities. 15-gadīgi bērni izgudro kodus un pārdod mājaslapas. 25 gadu vecumā tev jau pieder kompānija vai arī tu esi veiksmīgs mūziķis, kurš ir apceļojis visu pasauli. Cilvēki pārāk mazā laika periodā dara pārāk daudz, tomēr tikai daži cilvēki.

Šāda dzīve mūs biedē līdz nemaņai. Ja 25 gadu vecumā tu vēl joprojām sēdi savā ofisa darbā no 9.00 līdz 18.00, tu jūties nekam nederīgs. Visi draugi precas un publicē bildes no medusmēneša Jaunzēlandē, kamēr tu nevari atļauties pat turpmāko divu gadu plānus. Šķiet, ka laiks iztek, pasaule tev iet garām, un tev sāk sagādāt grūtības pat izkāpšana no gultas.

Atslābinies. Ievelc dziļu elpu un izlasi to, kas mums tev ir sakāms!

Lasi vēl: Vērtīgi padomi, kas tev neko nemaksās, bet dos ļoti daudz – it īpaši #6!

Šķir lapu tālāk, lai lasītu vērtīgu padomu!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Juris</cite>

    Neesi lūzeris, pagarini savu smirdīgo pipeli, tad varbūt kāda pohaina šmara tev arī iedos, nevajadzēs kārtējo reizi dročīt turot ar 2 pirkstiem, iztēlojoties Pamelu vai Končitu (atkarībā no tavas debīlās gaumes): https://goo.gl/o8rZgW

Leave a Comment