Ja domā, ka dzīvē neko nesasniegsi, ievelc elpu un izlasi šo!

Pasaule ir pilna ar dažādiem cilvēkiem – ir tādi, kuri panākumus gūst ļoti agri, un ir tādi, kuri tos sasniedz dzīves otrajā pusē. Ir tādi, kuri apprecas 25 gadu vecumā, bet izšķiras 30 gados, un ir tādi, kuri atrod mīlestību 40 gadu vecumā un visu mūžu ar to nodzīvo kopā.

Henrijam Fordam bija 45 gadi, kad viņš izgudroja savu revolucionāro T modeļa mašīnu.

Tu esi unikāls, nesalīdzini sevi ar citiem! Daži absolvē universitāti 22 gadu vecumā, bet gaida 5 gadus, līdz atrod stabilu darbu, kamēr citi absolvē 27 gados un momentā atrod labu darbavietu.

Daži kļūst par izpilddirektoriem 25 gadu vecumā un nomirst 50 gados, kamēr citi ieņem galvenos amatus 50 gadu vecumā un nomirst 90 gados.

Katrs darbojas pēc savas “laika zonas”. Katrs cilvēks savu dzīves mērķi un augstāko punktu sasniedz savā tempā.

Lasi vēl: Vērtīgi padomi, kas tev neko nemaksās, bet dos ļoti daudz – it īpaši #6!

Darbojies, balstoties uz savu “laika zonu”. Varbūt tev šķitīs, ka kolēģi, draugi un arī jaunāki cilvēki būs tev soli priekšā, kamēr par dažiem tev šķitīs, ka viņi ir tev aiz muguras. Katrs dzīvē piedalās savās sacīkstēs, katrs atrodas savā celiņā, savā laikā. Dzīvei katram cilvēkam ir citādāki plāni. Un laiks ir tā atšķirība, kas starp tiem pastāv.

Obama beidz savu karjeru 55 gadu vecumā, Tramps to uzsāk 70 gados – neapsmej viņus, tā ir viņu “laika zona”. Tu atrodies savā!

Avots: mensxp.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Juris</cite>

    Neesi lūzeris, pagarini savu smirdīgo pipeli, tad varbūt kāda pohaina šmara tev arī iedos, nevajadzēs kārtējo reizi dročīt turot ar 2 pirkstiem, iztēlojoties Pamelu vai Končitu (atkarībā no tavas debīlās gaumes): https://goo.gl/o8rZgW

Leave a Comment