Ja draudzene saka kādu no šīm lietām, uzmanies! Tev ir jāzina, ko tas nozīmē patiesībā!

1_MAIN_IMAGE_confidence-woman-business_Resized_679_356

Garastāvokļa maiņas ik pēc 10 minūtēm – tas lieliski raksturo gandrīz jebkuru sievieti. Ir ļoti grūti saprast, ko sievietes domā patiesībā – iekšienē viņas var justies slikti, bet uz āru izrādīs, ka ir laimīgas vai arī otrādi. Tieši šo iemeslu dēļ vīriešiem tik grūti ir izprast, ko domā sievietes.

Tomēr ir lietas, pēc kurām var nojaust, ko patiesībā domā sieviete, un, ja tu tās iemācīsies, komunikācija ar viņu kļūs daudz vienkāršāka. Tu noteikti varēsi apgalvot, ka arī tava draudzene ir teikusi šādas lietas – vismaz tagad tu skaidri zināsi, ko tās patiesībā ir nozīmējušas.

Šķir lapu tālāk, lai uzzinātu, ko patiesībā domā sievietes!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">https://goo.gl/ytXa5A</cite>

    Vai nu vienmēr draudzene jāklausa? Šobrīd darbojos loteriju lauciņā – savācamies grupa, pa visiem vienam, liekam likmes, sadalām guvumu. Miljoni nenāk, bet dzīvošanai patīkami pietiek. Pagaidām, esmu pārliecināts, šis ir efektīvākais ieguldījumu veids gan pēc patērētā laika, gan pēc ieguldījuma un ieguvuma attiecības. Kā jebkurā jomā, kur iet “pārāk labi”, ļoti ticami, ka organizatori drīz sindikātus aizliegs, jo mūsu laimesti ir viņu neiegūtā peļņa. Pie loto brokera, kura pakalpojumus izmantojam, joprojām darbojas akcija, ka vienu biļeti iedod bez maksas. Otru dabūšu es kā ieteicējs, ja nāksi reģistrēties no manas saites. Klasiska “win-win” situācija, kurā abi nopelna.

  • <cite class="fn">Kurš teica, ka nevar aizsniegties līdz zvaigznēm? Ieskaties: https://goo.gl/sI26SP</cite>

    Drīz jau Valentīndiena, arī pavasaris vairs nav aiz kalniem. Vai tev ir sava Otrā Pusīte? Tāda, kādu gribi, nevis, kāda gadījās?
    Tagad vieglāk kā jebkad agrāk – visādi tinderi, seksdraugi, gribu un otras puses nu jau ir pagātne. Par naftalīna aroma piesūkušos oho nemaz nerunājot. Laikā, kad virtuālās pasaules pieejamības dēļ nepamanām tos, kas tepat blakus, varbūt blakusmājā, vai pat tavā kāpņutelpā.
    Ienāc, novērtē un jau šovakar izbaudi randiņa romantiku visā krāšņumā!

Leave a Comment