Ja ir nedaudz biezpiena un dažas minūtes, vienmēr gatavoju šo! Visa ģimene ir sajūsmā par šiem garšīgajiem našķiem!

Biezpiens ir daudzpusīgs un barojošs piena produkts, kas bieži tiek izmantots kulinārijā. To var atrast dažādos tauku saturos, no pilna tauku līdz zemtauksni. Biezpiens ir pazīstams ar savu krēmīgo un biezāko tekstūru, kas to padara par ideālu sastāvdaļu gan saldajiem desertiem, gan sāļiem ēdieniem.

Viena no populārākajām biezpiena izmantošanas iespējām ir saldajos ēdienos. To var izmantot kā pamata sastāvdaļu kūkām, plācenīšiem, pankūkām un bumbiņām. Pievienojot biezpienam cukuru, vaniļu vai citrona miziņu, var iegūt bagātīgu un garšīgu pildījumu vai mērci.

Tomēr biezpiens ir noderīgs arī sāļu ēdienos. To var izmantot kā mērces pamatu, pievienojot svaigus dārzeņus un garšvielas, vai kā sastāvdaļu sacepumā, sajaucot ar olām, sieru un citām garšvielām.

Kopumā biezpiens ir nepieciešama sastāvdaļa jebkurā virtuvē, piedāvājot daudzus iespējamos veidus, kā to izmantot, lai radītu garšīgus un barojošus ēdienus.

Šī ir vienkāršākā biezpiena maizīšu recepte brokastīm vai uzkodām. Tā ir ātra un viegli pagatavojama, izmantojot vienkāršās sastāvdaļas.

Kotletes “Ekonomika” bez maizes un olām: garšīgas un maigas

Iesaku pamēģināt šo recepti – tā ir garda pie tējas, un jums noteikti patiks! Kad nav daudz laika, lai pagatavotu kaut ko sarežģītāku, šī recepte vienmēr būs glābšana. Garšīgas, aromātiskas un pievilcīgas rožainas maizītes!

Lasi arī: Sulīgi lavaša rullīši ar sarkanajām zivīm: pavasarīga uzkoda nieka 10 minūtēs!

Sastāvdaļas:

Biezpiens 250g;
Cukurs 60g;
Olas 2gab;
Augu eļļa 2 ēdamkarotes;
Vaniļas cukurs 10g;
Cepamais pulveris 10g;
Šķipsna sāls!

Šķir otru lapu, lai uzzinātu pagatavošanas gaitu

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment